06/06/2007

Φίλησε με σιχαμένα (ξανά)

Ιδού λοιπόν η απόδειξη οτι ο Φλωρινιώτης ΔΕΝ φιλούσε υπέροχα. Όσοι απο εσάς έχετε διαβάσει το παλιότερο post μου για τα ρουφηχτά φιλιά μεταξύ Φλωρινιώτη και Kαλής Φέρρη ("Ακατάλληλον δια ανηλίκους") θα θυμάστε με πόση απέχθεια τα περιέγραφα. Επειδή λοιπόν δεν είμαι απλά κακιασμένος όπως πολλοί μου καταλογίζουν, παρακολουθήστε και το ακόλουθo έργο τέχνης για να δείτε ότι εχω δίκιο...






Ποιητική σκηνή...Ο ήλιος δύει ανάμεσα σε δύο γαλάζια μελαχολικά μάτια (του άστραψε στο δόξα πατρή που λένε). Ένα εξίσου μελαγχολικό αρμόνιο συνοδεύει τις σκέψεις του ήρωά μας, ο οποίος αναπολεί το παρελθόν κοιτώντας τη φωτογραφία μιας ξεμαλλιασμένης (την οποία την τράβηξε είτε μετά το σεξ είτε μετά από καυγά με γάτα μάλλον). Μα, βλέπω καλά; Ποια είναι αυτή η ξεμαλλιάρα; Μην είναι η Γιούλη Ηλιοπούλου; Ναι λοιπόν, είναι η Γιούλη, όπως με διαβεβαιώνει το επόμενο πλάνο (Γλάστρα σε βιντεο του Φλωρινιώτη. Μα είναι CV αυτό; Πώς να κάνεις καριέρα μετά;)

Ξαφνικά βλέπουμε τον ήρωά μας, ο οποίος μας ενημερώνει ότι το κορμί του καίγεται, και ταυτόχορνα χαιδεύεται επιδεικτικά, προφανώς για να μας πείσει. Στη συνέχεια αφηνόμαστε στη δίνη των αναμνήσεών του: τότε που την τρόμαξε καθώς αυτή ανέμελα και απολύτως φυσιολογικά αγκάλιαζε ένα παλούκι, και μετά πήγαν περίπατο στην παραλία (ανέμελα πάντα), ή τότε που κάθονταν στα βραχάκια και έπαιζαν ανέμελα, φορώντας αυτός ένα πουκάμισο του Γιάννη από τους Απαράδεκτους και αυτή το καπέλο του παππού της.

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΙΛΙ! ΜΠΛΙΑΧΧΧΧ!

Ο ήρωας μας τραγουδάει για την αγαπημένη του μπροστά από δεντράκια,λιμνούλες και σιντριβανάκια, και τη θυμάται σε Δαλιανίδειες πόζες (ακίνητη με το βλέμμα στο κενό).Το κουλέρ λοκάλ συνεχιζεται με το ζευγάρι να πλάτσουρίζει (πάντα ανέμελα) στα ρηχά και να πηγαίνει ανέμελες βαρκάδες. Και να σου ένας παλιός γνώριμος: ο Κούρος της κυρίας Φέρρη! (δείτε το προαναφερθέν post). Μα τι διάολο, στο σπίτι του τα γυρίζει τα videoclips;

Ο Γιαννάκης κάνει κάτι σαν ερωτική εξομολόγηση στην καλή του, η οποία φορά μαγιό και μπότες (!) μεσα στο κατακαλόκαιρο, αλλά μάλλον δεν πάει και πολύ καλά γιατί στην επόμενη σκηνή (αφού προσπεράσουμε τα σιντριβανάκια και τη λοιπή φαντασμαγορία) διακρίνω μία απόπειρα πνιγμού του Γιαννάκη, η οποία ευτυχώς εξελίσσεται σε ερωτικό παιχνιδάκι (τι το ήθελες το άσπρο παντελόνι μες στη λάσπη, μια αηδία έγινες).

ΚΙ ΑΛΛΟ ΦΙΛΙ! ΞΑΝΑ ΜΠΛΙΑΑΑΑΧ!

Παρεμπιπτόντως, δεν ξέρω αν προσέξατε ότι σε όλο το βιντεάκι η καλή του κοιτάει αλλού γιαλλού. Αυτός τη φιλάει, τη χαιδεύει, την τρομάζει αλλά αυτή πέρα βρέχει. Άααχ τσάμπα τα σιντριβάνια οι Κούροι και οι βαρκάδες, αφου δε σε θέλει παιδί μου, τι έλα και έλα; Λύσσαξες πια!

3 comments:

Anonymous said...

καταρχάς έχω κοπεί με τα ρούχα. τι πανδαισία χρωμάτων, τι ονειρεμένοι συνδυασμοί! πάντως ο σκηνοθέτης εκανε εξαιρετική δουλειά. η δε αρχική σεκάνς με το κοντινό στα μάτια μου θυμίζει τα θρίλερ του Dario Argento με close up στην πρωταγωνίστρια ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το φόνο. άξιος άξιος!

gsus said...

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΜΑΑΑΛΛΛΛΑΛΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
Το γουρλωμένο γαλαζοπράσινο μάτι του Φλωρινιώτη το είδατε; Όχι το είδατε;
Εμένα αυτός βασικά άμα δεν έκανε τόσες χειρονομίες θα μου άρεσε σαν γκόμενος.
Το πνίξιμο είναι απίστευτο ειδικά ο λεκές !!!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑέλιωσα!

g for george said...

Κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος;

Αναρωτιέμαι αν έχει επίγνωση του πόσο κιτς είναι ή αν πλέον του έχει γίνει δεύτερη φύση. Εκτός κι αν αυτή ήταν εξ αρχής η πρώτη του.

Blog Widget by LinkWithin