31/05/2007

Μύγδαλα

Άλλο ένα ιστορικό στιγμιότυπο με αγάπη από εμένα για εσάς!

Η αλλόφρων τουρίστρια τρέχει πανικόβλητη, σαν αναμαλλιασμένη Βάκχα, να αποφύγει τον τρομακτικό γιδοβοσκό. Η σκηνή είναι δραματική: Ο γιδοβοσκός να φωνάζει "Στάσου μωρέ" και ανεμίζει μια χούφτα μύγδαλα ενώ η κατατρομαγμένη τουρίστρια να χάνει διάφορα προσωπικά αντικείμενα τα οποία πεφτουν από το (sic) ταγάρι της. Τελικά η άδολη παρθένα ξεφεύγει από τον Σάτυρο και ενημερώνει το καμπινγκ ότι "ε νταιντζερους μαν ιζ ροαμινγκ δι ερια" και κοινώς τσούπρες μαζευτείτε μη σας πιάσει ο σχιζοφρενής βιαστής με τα μύγδαλα. Μολαταύτα, τα κορίτσια δεν δείχνουν να αγχώνονται (παίζει και να μην κατάλαβαν τα αγγλικά του εκφωνητή) και συνεχίζουν να κουνάνε τα ποδαράκια ανέμελα και νατρέχουν πιασμένες χέρι-χέρι για άγνωστο λόγο.

Στη συνέχεια βρίσκουμε την άδολη τουρίστρια με ένα απλό αρχαιοπρεπές ένδυμα (προσοχή στο μαίανδρο, κάνει τη διαφορά) να περιπλανιέται στην παραλία και να την ακολουθάει ξερογλυφόμενο όλο το ΚΑΠΗ του νησιού. Καταφτάνει στο αστυνομικό τμήμα όπου ο σάτυρος είναι κλεισμένος, και μπαίνει στο κελί του, ενώ αυτός βρακώνεται βιαστικά για να τη δεχτεί ευπρεπώς. Του φέρνει νερό,ψωμί, φρούτα και κάτι σαν κουτάκι με προφυλακτικά μέσα στο καπέλο και του λέει κάτι το οποίο ο γιδοβοσκός δεν κατάλαβε προφανώς, καθώς αυτός σπεύδει να της δώσει τα προαναφερθέντα μύγδαλα (άμα έχεις εμμονές όμως ε;).

Η τουρίστρια φεύγει αλλά επιστρέφει για να του μιλήσει (τρόπος του λέγειν) πίσω απο τα κάγκελα, κι έτσι ένα ειδύλλιο γεννιέται....




1 comment:

nikisot said...

Stasou kale
myyyygdala
To pisteyetet oti to eipa se gnwsto kai de to h3ere?leipei h paideia stis meres mas...

Blog Widget by LinkWithin