26/05/2007

Ακατάλληλο για ανηλίκους...

Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μου...

Σας παραθέτω ένα μικρό αφιέρωμα στην ιέρεια του Ελληνικού τραγουδιού, την Κυρία Καλή Φέρρη. Η κυρία Φέρρη έχει δυστυχώς αποσυρθεί από το χώρο του πενταγράμμου και στέρησε από τη δική μου γενιά την τιμή να την απολαύσει στον Κολοφώνα της δόξας της. Ένα από τα highlights της καριέρας της είναι και η συνεργασία της με την μεγάλη φίρμα Γιάννη Φλωρινιώτη, οποίος (επίσης δυστυχώς) δεν έχει εγκαταλέιψει το τραγούδι ακόμα (παρόλο που το τραγούδι τον έχει εγκαταλέιψει χρόοοοοονια τώρα). Απολάστε τη συνεργασία τους λοιπόν!

Δίχως συμβιβασμούς και όρια






Το βιντεοκλίπ του αξέχαστου αυτού τραγουδιού ξεκινάει με την Καλή, με ένα μαλλί κάτι μεταξύ Ρίτας Σακελλαρίου και Bonnie Tyler, να φτιασιδώνεται για να πάει στον καλό της (ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν μπήκε στον κόπο να φτιασιδωθεί, καθότι αξύριστος). Ανοίγει λοιπόν ο Γιάννης, μπαίνει μέσα η Καλή ,ξαφνιάζεται που τον βλέπει (λες και δεν ήξερε που πήγαινε και αυτή) και πέφτει στην αγκαλιά του! Την τρέχει αμέσως στο μπαρ για ένα απεριτίφ και κάτι της ψυθιρίζει στο αυτάκι, το οποίο δεν κάνει να μάθουμε μάλλον. Μεσούντος του απεριτίφ ο Γιάννης αρχίζει κάτι σεξουλιάρικα του στυλ "Τι γουστάρει η μανίτσα;" Και τσουπ η δικιά σου πιάνει το υποννοούμενο και αρχίζει να τον βασανίζει με φιλάκια, η πρόστυχη! Ακολουθούν σκηνές απείρου κάλλους, με ασυγκράτητες ερωτοτροπίες και τα χειρότερα φιλιά που ίσως έχω δει ποτέ σε μεγάλη και μικρή οθόνη (σε μερικά μάλιστα δεν βρίσκουν και το στόχο και ο Γιάννης θυμίζει σκύλο που γλύφει τα τελευταία ψίχουλα από το πιάτο του).
Στη συνέχεια βλέπουμε την Καλή να χαριεντίζεται με έναν κροκόδειλο (????? Μα πόσο kinky μπορείς να γίνεις πια? Δηλαδή ΤΙ τον κάνουνε τον κροκόδειλο??????), ενώ ο Γιάννης να σκέφτεται πώς θα ξεπληρώσει το δάνειο ή κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια όμως αρπάζει την καλή του, την πετάει στον καναπέ και τη χουφτώνει με όλη του την ψυχή. Και κάπως έτσι η τσόντα αρχίζει.
Ούσα άκρως σεξουαλική η Καλή αποφασίζει να χορέψει αισθησιακά φορώντας μόνο το σουτιέν, και έτσι αρχίζει να κολοτρίβεται σε έναν πρόχειρο Κούρο που βρέθηκε μες στο σπίτι. Επειδή όμως ήταν και λίγο άγαρμπη και κόντεψε να το ρίξει το αρχαίο, η επιχείρησις εγκατελείφθη και το ζευγάρι συνεχίζει τις ερωτοτροπίες πίσω απο αραχνούφαντη κουρτίνα.
Προχωράμε στην κρεβατοκάμαρα λοιπόν και η Καλή αρχίζει να γδύνει τον Γιάννη, ο οποίος εξακολουθεί να είναι απορροφημένος αλλού (συγκεντρώσου ρε). Κάτι σιχαμένα φιλιά πάλι, η Καλή παίρνει τηλέφωνο την κόρη της να κλείσει το θερμοσίφωνα και στη συνέχεια ποζάρει σεξουαλικώς σε πόζα βγαλμένη από ταινία του Γκουσγκούνη και φορώντας ένα κορμάκι που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία (γαμώτο...). Και μιλώντας περί Γκουσγκούνη, να και ο άντρας ο βαρύς ο πρόστυχος, που μπαίνει στο δωμάτιο με ύφος "Ίσα μωρή χαμούρα" και φορώντας ένα μπουρνούζι-σουβενίρ από την παραμονή του στο Αλκατράζ. Η Καλή τον γδύνει ναζιάρικα και θαυμάζουμε το αλαβάστρινο κορμί του, με τους καλογυμνασμένους και καλορουφηγμένους κοιλιακούς (Πάρε ανάσα αγόρι μου, θα σκάσεις!). Αφήνω ασχολίαστο το βρακί του Γιάννη (τι να σχολιάσεις άλλωστε) και προχωρώ στην τελευταία σκήνη του δράματος, στην οποία βλέπουμε τον Γιάννη με το εν λόγω βρακί και την Καλή με ένα ανεκδιήγητο στρινγκ μόνο να χαίρονται τον έρωτά τους... Και επαναλαμβάνω: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ;;;;;;

ΥΓ: Παρατηρήσατε κι εσεις ότι κάποιος τους φωτογραφίζει?


Έξαψις

Επειδή όμως ξέρω ότι σας αρέσει η Καλή Φέρρη, ιδού και ένα σόλο άσμα






Εδώ η Καλή μας αποκαλύπτει όλες τις πτυχές του ταλέντου της. Ξεκινάει με λάγνα κίνηση του καρπού (τύφλα να έχει η Μαρινέλλα), συνεχίζει παραθέτοντάς μας μια σκήνη στην οποία πάιρνει το μπάνιο της, γιατί είναι και παστρικό κορίτσι, και αρχίζει τα παθιασμένα οριεντάλ (Μαρήηηη πήρε φωτιά το σπίτι σου δε βλέπεις;). Νατηνα πάλι στη μπανιέρα ενώ η φωτιά μαίνεται ανελέητα. Μαθαίνουμε όμως ότι οι στίχοι του άσματος είναι δικοί της παρακαλώ και ότι το άσμα περιλαμβάνεται στο CD "Διαμαρτύρομαι" (Κι εγώ διαμαρτύρομαι με αυτά που βλέπω αλλά ποιός με ακούει;)

Ας ασχοληθούμε λοιπόν με τους στίχους. Ιδού κάποια εκλεκτά αποσπάσματα:

Μου ρυθμίζεις τις ορμόνες μου, τη ροή του αίματος μου

Καταλάβατε αυτό που κατάλαβα; Τι εννοεί με τη ροή του αίματος της; Μήπως είναι στην εμμηνόπαυση η κυρία; Και πώς της ρυθμίζει τα ορμονολογικά της?

Μου ρυθμίζεις τα βιμπράτα μου και τους χτύπους της καρδιάς μου

Και βηματοδότης ο γκόμενος. Αλήθεια, βιμπράτα τι είναι? Τον Μπαμπινιώτη γρήγορα!

Έξαψης, Έξαψης, ο Έξαψης

Μα ποιός είναι αυτός ο Έξαψης; (Δεν φταίω εγώ, έτσι το γράφει το Έξαψης στην αρχή του τραγουδιού)

Μου ρυθμίζεις τον εγκέφαλο, τη χροιά του βλέμματος μου
Εσύ καινούργια μπαταρία μου ηλεκτρίζεις το μυαλό μου

Παρακαλώ; Το έχουμε κάψει μου φαίνεται...

Τελοσπάντων. Στο υπόλοιπο του βιντεοκλίπ η Καλή μπαινοβγαίνει στο μπάνιο (ε, κάτι η ερωτική έξαψης, κάτι που το σπίτι έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός, κάψωσε η γυναίκα), αναστενάζει, πέφτει στον καναπέ μια ανάσκελα μια μπρούμυτα, μασουλαέι τα μπιζού της και χάνει το playback ασύστολα, κοιτώντας μας με βλέμμα μοιραίο, έως και σατανικό. Τον βηματοδότη-αντισυλληπτικό-μπαταρία-πυροσβέστη κύριο Έξαψη δυστυχώς δεν έχουμε την τιμή να δούμε.

Και το αποκορύφωμα: ΚΑΙ η σκηνοθεσία δική της! Μα που βρίσκεται αυτό το ταλέντο σήμερα;

5 comments:

Anonymous said...

eisai meraklis....

o bro ex athinone...

gsus said...

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAAAAAAAAAXAXAXXAAA
Είχα στο μυαλό μου να ψάξω αυτό το βίντεο!!
Μήπως έχεις καθόλου Κατερίνα Σνάιντερ; Ή κάτι από ΙΤΑ8;

Marvin said...

Sneider tha breis sto eksis file mou

http://physiodifis.blogspot.com/

Oso gia ITA 8, tha to psaksw!

Unknown said...

ΑXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!AΠΙΘΑΝΟ!!!και αυτο κ αυτο με Φλωρινιωτη!!!δεν υπαρχουν αυτα τα κλιπ!!!!

...The Fallen Queen... said...

Καλά ε..έχω μείνει σπιτσλες..
ΕΝΤΕΛΏΣ!!!

Blog Widget by LinkWithin