16/07/2007

Πώς να εκδικηθείτε έναν χωρισμό

Όσοι από εσάς διαβάζετε φανατικα τον gsus θα θυμάστε πρόσφατο πόστ του σχετικά με το πως ξεπέρασε η Βίσση το χωρισμό της από ξανθό σαξοφωνίστα. Θα θυμάστε πιο συγκεκριμένα ότι αφού σουρομαδήθηκε, έσπασε ποτήρια, τηλεοράσεις, λάμπες, ψυγεία και ό,τι άλλο είχε πρόχειρο, κάπου εκεί στο τέλος της γυρίζει το μάτι τούμπα και ξεχυνεται αλλοπαρμένη και αναμαλλιασμένη στους δρόμους για να εκδικηθεί τον αλητήριο οργανοπαίχτη που της τα φόρεσε. Πόσοι όμως από εσάς αναρωτηθήκατε τι συνέβη μετά; Πήρε η ατιμασμένη και εγκαταλλελειμένη Αννούλα την εκδίκησή της; Παρακολουθήστε την κάτοθι αλληγορία για να σας λυθούν όλες οι απορίες










Αν και το βιντεακι είναι σχετικώς ασυνάρτητο, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βγάλουμε μια άκρη. Για αρχή θα διαφωνίσω οριζοντίως και καθέτως με τον φίλτατο gsus. Όχι αγαπητέ μου, η Αννούλα δεν είναι η κακιασμένη κατίνα που νόμιζες... Δεν καταδέχεται αυτή να κάνει μάγια με τρίχες σαββατογεννημένης και σμιχτόφρυδης παρθένας. Αυτά είναι για παρακατιανές. Όπως όλοι βλέπουμε, η Αννούλα είναι χαι τεκ γκόμενα με εξαιρετικές γνώσεις χημείας.

Γιαυτό λοιπόν επιλέγει να σχεδιάσει την εκδίκησή της σε παρακείμενο χημείο (ξέρετε, απο αυτά που όλοι έχουμε στη γειτονιά μας). Υπέροχη ατμόσφαιρα όμως. Κάτι σωλήνες με υγρά που βράζουν, κάτι ροζ σαπουνάδες που προχωράνε μόνες τους, κάτι ποτήρια που ξεχειλίζουν(ιδού και η αλληγορία, το ποτήρι ξεχείλισε σου λέει,τώρα θα σου δείξω εγω). Μπαίνει και η Αννούλα με την ατίθαση περμανάντ και με μια φωτογραφική του προπερασμενου αιώνα, η οποία προφανώς τη γλίτωσε από την καταστροφική μανία του προηγούμενου βίντεο (με τετοια κάμερα κούκλα μου γιατί απορείς που το φίλμ σου πήρε φως, ε;). Με ύφος μισοκλαμένο-μισοένοχο (ποιον πας να κοροιδέψεις καλή μου;) αρχίζει να παίζει με τα μικροσκόπια και να γυρνάει κουμπάκια. Ανακατεύει και την ψαρόσουπα που κόχλαζε παραδίπλα (γιατί καλή και η εκδίκηση, αλλά όχι και με άδειο στομάχι), ρίχνει και μια ματία στη συνταγή μήπως ξέχασε κάτι, και ξαφνικά να σου την ντυμένη Μάτζικα ντε Σπελ με μαύρο γάντι, κόκκινη κομπινεζόν και σινιέ ράσο να κηνυγάει έναν ιμιτσιόν Κουασιμόδο. Καλά το μαντέψατε: Αυτός είναι ο ξανθός οργανοπαίχτης του προηγούμενου βιντοεκλιπ. Κοιτάξτε τι του έκανε η κακιασμένη με τα ματζούνια που ανακάτευε στο χημείο της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, συνεχίζει να το κυνηγάει το δύσμοιρο το μόγγολο με το βλέμμα της Αστέρως, και αυτός το σκάει κατατρομαγμένος, σαν την άλλη που της δίνανε μύγδαλα και φοβότανε. Μετά από πολύ κυνήγι τον στριμώχνει τελικά και εκεί κάπου πετιέται ένας με καπαρντίνα και μπανγκ! την ανάβει στο τέρας. Χαίρεται η άλλη και αρχίζει να κάνει κάτι τρομαχτικά με τα χέρια και να ξεφωνίζει Φώς και ξανα Φώς.

Φαίνεται όμως ότι το τέρας ήταν χοντρόπετσο, όπως κάθε τέρας που σέβεται τον εαυτό του, γιαυτό και ο πυροβολισμός δεν τον λάβωσε. Το καταλαβαίνει η άλλη, δως του πάλι κυνήγι. Όπως ανεβαίνει τη σκάλα, κάνει και μια στάση να πει καναδυό Φως στην κάμερα, έτσι για να γίνει πιο πειστική, και συνεχίζει μάλιστα ενώ την πέρνει άλλη κάμερα από τα πίσω (που κοιτάς καλέ τσαπρρρρρ).

Με κάποιο μαγικό τρόπο ο Κουασιμόδος βρίσκετα στο πλατό που γυριζόταν το Όνομα του Ρόδου και κάτι κουκουλωμένοι καλόγεροι τον αρπάζουν και τον μαυρίζουν στο ξύλο, ενώ η άλλη παρακολουθεί απτα ψηλά με μακάριο ύφος σαν τον Ξέρξη όταν παρακολουθούσε τη ναυμαχία της Σαλαμίνας, και μας λέει ότι μοιάζει σα φάρσα, σαν δε ντρέπεται λίγο. Με μαγικό πάλι τρόπο ο Κουασιμόδος ξεφύγει από τους ιεροεξεταστές, ενώ η Αννούλα τεντώνεται και χτυπιέται και σιχτιρίζει που δεν έχει ξεφορτωθεί το κτήνος ακόμα, τι τα΄θελε και έμπλεκε;

Το σκηνικό μεταφέρεται σε ένα λιγνιτορυχείο όπου κάποιοι παπαράτσι τον παίρνουνε από πίσω ενώ η άλλη ωρύεται σαν τον Μαμ-Ρα των Θάντερκατς όταν έβγαινε από την κάσα. Τελικά οι ιεροεξεταστές εμφανίζονται στο λιγνιτορυχείο και οδηγούν τον Κουασιμόδο στην καρμανιόλα, την ίδια στιγμή που η άλλη με τρελή χαρά επικαλείται τις δυνάμεις του σκότους και έρχεται σε πολλαπλούς οργασμούς. Με τη χαρά μένει όμως γιατί το τέρας ξεφεύγει και από την καρμανιόλα, κατρακυλάει στο ορυχείο και την αρπάζει, ενώ οι παπαράτσι τους παίρνουν το κατόπι, ρόμπα θα γίνει η σταρ. Το τρελο κυνηγητό τελειώνει με άλλον ένα πυροβολισμό, και αυτή τη φορά το τέρας δε τη γλιτώνει, ενώ την Εσμεράλδα την πιάνουν τα ψυχοπονιάρικά της, γονατίζει δίπλα του και αρχίζει τα άντρα μου που με άφησες και όλα τα σχετικά (εδώ ξυπνάει και η κατίνα, δε φτάνουν όσα του έκανε του ανθρώπου, τώρα θρηνεί κιόλας) . Στο τέλος, επιστρέφει στο χημείο, βάζει τα ρούχα της, ισιώνει την περμαναντ και φεύγει γιατί έχει να πάει και σουπερμαρκετ.

11 comments:

Neverlandean said...

Αθάνατο αυτό το τέρας πια, μας γκάνιασε μέχρι να ψοφήσει.
Marvin, στο τέλος γίνεται κάτι που με σκιάζει, τι είναι δεν καταλαβαίνω. Εκεί που ουρλιάζει για τελευταία φορά "ΦΩΣ"! :S

Εξαιρετική δουλειά και ΠΑΛΙ. :)

"η άλλη παρακολουθεί απτα ψηλά με μακάριο ύφος σαν τον Ξέρξη όταν παρακολουθούσε τη ναυμαχία της Σαλαμίνας, και μας λέει ότι μοιάζει σα φάρσα, σαν δε ντρέπεται λίγο." AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Nikos said...

Ναι όμως Νεβερλαντιαν με το φως ενεργοποιούμε το DNA μας. Χαζε.

oni said...

Εγώ πάλι γιατί σκιάχτηκα; Το βλεπα με μισό μάτι...

orestis said...

Xaxa.

Θεϊκό για ακόμα μια φορά.

Grimdal said...

Να λοιπόν από που αντέγραψε η Disney για να βγάλει τη Παναγία των Παρισίων, στυγνοί αντιγραφείς, σα δε ντρέπονται λίγο!!!

Πάντως, αυτό το πάντρεμα, Κουασιμόδου-Φρανκενστάιν-Κόμισσας Δράκουλα-Γαλλική Επανάσταση-Σέξπιρ είναι εντυπωσιακά εμπνευσμένο, δεν μπορείτε να πείτε; ε; δεν είναι; ε;ε;ε; δεν είναι;;;

Υ.Γ. απορία: εκεί που ξεφεύγει από τη γκιλοτίνα+παίρνει σβάρνα την καρβουνόσκονη+πέφτει+κατρακυλά+σωριάζεται πως διάτανο παραμένει με κατάλευκο πουκάμισο;;; όχι δηλαδή πείτε μου!!!
Υπάρχει κανένα σπρέι που το ψεκάζεις στα λευκά πουκάμισα+ακόμη+σε πίσσα να πέσεις παραμένουν λευκά; Πείτε μου παρακαλώ κάποιος γιατί εγώ όταν φοράω άσπρα T-shirt ή πουκάμισα τα λερώνω σε χρόνο dt!

g for george said...

Από πότε έχω να δω αυτό το βίντεο....
Ήμανε δεν ήμανε έφηβος.

Ήμανε, ήμανε.

Dr.Φλάντζας said...

Aγαπητέ Υπουργε Εξωτερικού:

Η Φραπές κομφεράνς άνοιξε τας θύρας της κε σας προσκαλεί να συμμετέχετε ενεργά είς τον διάλογον με τους δημοσιογράφας κε συνομιλητάς σας.

Σας περιμένουμε εγκαρδίως,
Dr.Φλάντζας

gsus said...

Ήσανε σκάσε ήσανε.

Neverlandean said...

Mr.F έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει.
Μια ενεργοποίηση την θέλω πλάκα πλάκα. :)

Marvin said...

@Never Και εγω την ιδια απορια ειχα αλλα με κάλυψε ο mr f , να ναι καλα!

@grimdal ξεχνας οτι το βιντεο ειναι μια αλληγορια. Δεν το αλληγορικα το πουκάμισο, πχ Η κακιασμένη αυτή τον πέρασε του λιναριού τα πάθη κι όμως η συνείδηση της είναι καθαρη, σαν το πουκάμισο του ΚΟυασιμοδου.

KAV(A)LAS 24 said...

Ωχ θεέ μου δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω, χαχαχα, thanks ρε αρειανέ!! χαχαχαχαχα " ενώ η άλλη ωρύεται σαν τον Μαμ-Ρα των Θάντερκατς όταν έβγαινε από την κάσα" ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Blog Widget by LinkWithin