05/07/2007

Σοφία και Bonnie

Μετά το σουξέ που σημείωσε το ποστ μου για τη Σάντρα και τις σκαλωσιές της, είπα να συνεχίσω να ασχολούμαι με αλλοδαπούς καλλιτέχνες οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν κατα καιρούς από εγχώριους σταρ.

Σειρά λοιπόν έχει η ιστορική συνεργασία Σοφίας Αρβανίτη-Bonnie Tyler, σε τραγούδι του Ρακιντζη. Άραγε ήξερε η βαριόμοιρη η Bonnie τι της έμελλε να πάθει;

The desert is in your heart











Η ατρόμητη Ιντιάνα Τζοουνς -Αρβανίτη καβαλάει ένα τζιπάκι και ξεχύνεται στην έρημο, αναζητώντας ποιος ξέρει τι. Κάπου στο άσχετο, ανάμεσα σε κάτι σπηλίες και κουφάλες, βρίσκει μια φωτιά και μια τηλεόραση να παίζει (μα ποιός είναι ο σκηνοθέτης; Να μου τον φέρετε εδώ τώρα!) και να σου και ένας καμικάζι να τη φέρνει σβούρες με τη μηχανή, βζιιν βζιιν. Τα παίρνει κι αυτή στο κρανίο, την πέφτει σε μια πρόχειρη πέτρα και μετα βουρλίζεται και αρχίζει να ανεμίζει το (πανάκριβο) δερμάτινο της. Λέει κάτι άσχετα για φώτα πόρτες και δεν ξερω γω τι και συνεχίζει ένα έξαλλο χορευτικό σαν Μαινάδα, ενώ γύρω της λυσσομανάει ο αέρας (βάλε καλέ κάτι πάνω σου, θα πουντιάσεις!)


Και μετά έρχεται η σειρά της Μπόνι. Ναι αλλά πού ειναι η Μπόνι; Οέο; Ολα κι ολα βλέπουμε μια ξανθιά περούκα πίσω από μια κάμερα (η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και ο ίδιος ο Ρακιντζής) και μια κυρία σε μια τηλεόραση με χίονια μάλιστα!
Και ερωτώ; Γιατί δε βλέπουμε την Μπόνι (όπως ζαμπόνι); Δεν είχε η παραγωγή λεφτα για να τη φέρει στην άνω Πετρομαγούλα που γυρίστηκε το συγκεκριμενο βιντεο;
Και ξανα ερωτώ: Συναντήθηκαν ποτέ οι καλλιτέχνιδες; Αν όχι, που βρέθηκε το περφορμανς της Μπόνης, αφου δεν ήρθε στην Ελλάδα; Την πήρε ο Μιχάλης και την έβαλε να τραγουδήσει στο τηλέφωνο; Έγραψε την φωνή σε κασέτα και την έστειλε;
Μα είναι πράγματα αυτά;
Κι έχουμε και την άλλη την αγγελοκρουσμένη να κοπανιέται σαν τη Μανιάτισα μοιρολογίστρα για την ερημιά και τη μοναξιά...Και γύρω φώτα καπνοί κακό...Φαντασμαγορία σου λέω!

Επί του πιεστηρίου: Πάνω που αναρωτιόμουν νοερά (και παρολίγον εγγράφως) για το τι έχει απογίνει αυτό το κορίτσι η Σοφία, ο Gsus με το κληρονομικό χάρισμα μάντεψε τι έγραφα και έσπευσε να με ενημερώσει ότι το Σοφάκι τραγουδάει φέτος σε μπουζουξίδικο! Επιφυλάχτηκε μάλιστα να μας δώσει κι άλλα νέα λίαν Βίσσην, εεε, λίαν συντόμως εννοώ (Να τη πάλι η τρισκατάρατη, με κυνηγάει!).

Gsus, θα παίξω ΛΟΤΤΟ αυριο, μήπως έχεις κανένα όραμα τι αριθμοί θα βγουν;


Στέι τιουντ για περισσότερα ρεζιλευτείτε In Greece!

16 comments:

KAV(A)LAS 24 said...

Ο Χριστός και η Παναγία και οι 12 Θεοί του Ολύμπου[έτσι να το κάνουμε πάνθεον]!! Μιλάμε έχω γαμηθεί να γελάω με την περιγραφή, ΑΡΕΙΑΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ~! Αχαχαχα πάω να κοιμηθώ με την ησυχία μου τώρα που you made my night. Φιλάκια αγαπητό μου alien.

ΥΓ.: Όποιος πει κακή κουβέντα για την Bonnie, να του μαραθεί το ένα του τ'αρχίδι. Για να εξηγούμαστε.

Marvin said...

Αγαπητη Τζελα, my pleasure to make your nights ;-) ! Ευχαριστω για τη φιλοφρονηση και υποσχομαι οτι θα συνεχισω τον αγωνα προς τερψιν των αναγνωστων μου! ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

Marvin said...

Επίσης όπως βλέπεις δεν τόλμησα να κακολογήσω την Bonnie (τουλάχιστον σε αυτό το ποστ, γιατί κάτι έχω στο μυαλό μου για το μέλλον...)

Neverlandean said...

Αυτό σίγουρα έχει κλείσει δεκαετία που δεν έχει περάσει καν από το μυαλό μου!
Εννοείται ότι λατρεύουμε Bonnie, δεν είναι το ίδιο με τις άλλες τις πατσόχες.

gsus said...

ΑΧχαχαχαχαχαχα απίστευτη περιγραφή αλλά ρε γαμώτο το βίντεο είναι τόσο χιονισμένο που δεν διακρίνω τίποτα, χιόνια σκόνες και μια τρελή να αλιχτάει στα βραχάκια!!
Γράφε: 8, 12, 25, 1, 43, 11
Θες και το λαχείο; Θες και Τζόκερ; Θες και τη βαλίτσα του deal;
Μύριαμ-Τζόσουα-Εγώ

Marvin said...

@neverlandean

Πατσοχες?!?!? Chic! Δεν ξερω τι σημαινει αλλα θα συμφωνησω μαζί σου γιατι μου αρεσει η λέξη!

@gsus Εξαρταται τι θα μου ζητησεις, γιατι ποσοστό επί των κερδών απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ!

Anonymous said...

tha ithela na kakologiso thn bonnie alla fovamai...
rakitzis rulez omos...
perimeno to ego kai o pouf na do marvin me sxolia...
na doume ti tha peis ekei...
xixixi

PS: pou einai to banner re kathiki???

Marvin said...

Ο πουφ πιάστηκε απο άλλον μπλογκογραφο προχτες και δεν θελω να με κατηγορησουν οτι αντιγραφω...

Οσο για το banner το παλευω, σκασε!

Anonymous said...

pantos na thimasai...
o rakitzis prepei na sxoliastei!!!
mh 3exnas oti exo sthn katoxh mou videografia!!
:P

g for george said...

Είχα να το ακούσω χρόνια, Jesus!
Νομίζω ότι τώρα το ακούω πάλι χάρη σε 'σένα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό, τώρα!

Τελικά το βρήκες το Uranium PU-36 Explosive Space Modulator;;

oni said...

Gia na syndesw ta 2 videoclip-ika sas post esou k tou gsus me to "Twra twra", h Bissh prepei na rikse th "Mayrh-katara-ki-ana8ema" (ap to kypriako soukse "Aplwsan oi manes", siderwsan, ebalan plynthrio, sfouggiksan to parke, 8a se gelasw) kai na sou xionia sthn pio glamorous synergasia olwn twn epoxwn. H katara prepei na perieixe ta logia: "as thn na bolodernetai sta marmarenia alwnia, kleise thn allh sthn TV na xanetai sta xionia" (ok den eixa empneysh :P)

Grimdal said...

Τι είναι το "Uranium PU-36 Explosive Space Modulator" ;;;

Δεν έχει μεγάλη πλάκα που σιγά σιγά επανέρχονται δεκαετίες παλιές+ξεχασμένες; Αρχίσαμε με τα 70's +φτάσαμε στα 80's, να δείτε που σε λίγο θα ξαναβγούν στη μόδα οι βάτες τύπου Joan Collins ως Alexis Carington-Colby!

g for george said...

Grimdal αν δω και αυτό, βάτες δηλαδή, νομίζω θα γίνω μοναχός στην Μύκονο. Τέρμα, θα είναι το τελευταίο στάδιο αυτό...

Μα δεν ξέρεις τι είναι το "Uranium PU-36 Explosive Space Modulator" ;;;

Πώς φαίνεται ότι δεν έβλεπες Looney Tunes!

Unknown said...

axaxaxaxaxaxa!!!!!!na sai kala gelasa!!!!sa maniatissa moirologistra xaxaxaxaxa

Marvin said...

@george

Φυσικα και το βρηκα! Περιμένω όμως την κατάλληλη στιγμη, γιατί ως γνωστόν, I'm going to bolow up the eaaaarth... Isn't it lovelyyyy?

@grimdal

αααα πρεπει να σε επιμορφωσω εσενα! Θα φροντίσω να βάλω συντμα μια απότ ις ταινιες στις οποίες πρωταγωνίστησα για να μαθεις για το μυστικό μου όπλο, το Uranium PU-36 Explosive Space Modulator!

Οσο για τις βάτες, τι να πω... Όπως είχα γραψει και παλιότερα 80's are back,σε λιγο θα δουμε γουοκμαν και φωσφοριζέ κολάν στους δρόμους, να μου το θυμηθείτε!

@γωγουλα¨Εσυ δεν εχεις μπλογκ βρε? δε με αφηνει να μπω!

nikisot said...

axaxaxaxaxa pw pw bonie kai sofia!!!to eixa 3exasei:P

Blog Widget by LinkWithin