26/08/2007

(χωρις τιτλο)

Θέλω κάτι να γράψω... Να γελάσω κι εγω κι εσεις, όπως πάντα...

Αλλά δεν μπορώ...

Η ψυχη μου ειναι μαυρη, σαν τα εδαφη που καηκαν, σαν αυτους που τα εκαψαν...

Πνιγομαι, σκαω, οργιζομαι...

Κριμα που δε θα μαι εδω να ψηφισω, να δειξω την αηδια μου για αυτα που συμβαινουν...

Αλλα και παλι μηπως θα με ακουγε κανεις;

Ειμαστε ολοι υπευθυνοι γιαυτο που συμβαινει

Κι αυτοι που τους ψηφισαν και εγω που δεν τους ψηφισα...

Κι αυτοι που θα τους ξαναψηφισουν, και αυτοι που δεν θα τους ξαναψηφισουν

Γιατι δεν ειναι μονο οι κυβερνησεις που φταινε

Ειναι η νοοτροπια μας

η κονομα,το βολεμα, ο ωχαδερφισμος, το ρουσφετι, τα βυσματα

η σαπιλα...

Εμεις καταντησαμε τη χωρα ετσι, ολοι μας...

έπρεπε να καει η Ολύμπια για να φουντωσει η οργη...

Αυριο θα ειναι η Επιδαυρος

μεθαυριο η Ακροπολη

καιρος να ξυπνησουμε

ολοι


Διαβαστε το παρακατω

Η χώρα που πληγώναμε
Δυστυχώς η Ελλάδα εξακολουθεί να φλέγεται ανεξέλεγκτα. Χωρίς καμία διάθεση υπερβολής, πρόκειται για τη μεγαλύτερη καταστροφή που γνώρισε ο τόπος από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα. Φυσικά και προέχει να βοηθήσουμε όλοι με όποιον τρόπο μπορούμε στο έργο της κατάσβεσης. Μακάρι να είχε αναπτυχθεί ο εθελοντισμός σ' αυτή τη χώρα ώστε να μπορούσαμε όλοι να αναλάβουμε συγκεκριμένα πόστα και συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Μακάρι να είχαμε εκπαιδευτεί ώστε να γνωρίζουμε επακριβώς τι πρέπει να κάνουμε σε μια τέτοια περίπτωση. Μακάρι να είχαμε στη διάθεση μας τα απαραίτητα μέσα και μία ικανή ηγεσία για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το ολοκαύτωμα. Όμως ο εθελοντισμός υπήρξε χρήσιμος μόνο για να στηρίξουμε αφιλοκερδώς τους Ολυμπιακούς Αγώνες των χορηγών. Τώρα που κινδυνεύει να καεί ακόμα και η ίδια η Αρχαία Ολυμπία, πού είναι όλοι εκείνοι που μιλούσαν για αρχαίο πνεύμα αθάνατο και εθνικά μεγαλεία; Με ποιό δικαίωμα αφήνουν μία ολόκληρη χώρα στο έλεος πυρκαγιών που κάθε άλλο παρά θεομηνίες είναι; Πώς είναι δυνατόν να μιλάνε για εκλογές και ψήφους;

Δε θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να ακούμε υποσχέσεις και ευφάνταστες θεωρίες αποποίησης κυβερνητικών ευθυνών. Διαδώστε με κάθε μέσο το παρακάτω μήνυμα για μία πρώτη μαζική αντίδραση ενάντια στο πρωτοφανές έγκλημα που συντελείται στη χώρα μας:

ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ. ΓΙΑΤΙ;

ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα. Στην πλατεία Συντάγματος και σε κάθε κεντρική πλατεία κάθε πόλης σε ολόκληρη τη χώρα. Φορώντας μαύρα.

Αποδοκιμάζουμε το αίσχος χωρίς πολύχρωμες σημαίες. Πενθούμε για την απώλεια των συνανθρώπων μας χωρίς να συνδέουμε την πρωτοφανή καταστροφή με προεκλογικές σκοπιμότητες. Δίνουμε το παρόν και στεκόμαστε απειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την τραγωδία για οποιοδήποτε όφελος.

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.

Αντιγράψτε το παραπάνω μήνυμα και στείλτε το παντού με SMS ή e-mail. Αναρτήστε το banner στο site ή το blog σας. Τυπώστε το και μοιράστε το όπου μπορείτε. Ενημερώστε φίλους, γνωστούς, τα ΜΜΕ και όποιες τοπικές οργανώσεις ή φορείς πιστεύετε ότι θα θελήσουν να διαμαρτυρηθούν μαζί μας. Και προ παντός, κατεβείτε στους δρόμους και τις πλατείες την Τετάρτη, όπου κι αν βρίσκεστε. Αυτό το κακό δεν πρόκειται να το αφήσουμε να περάσει έτσι.


Απο το http://anadasosi.blogspot.com/

2 comments:

SPY said...

Γιατι δεν ειναι μονο οι κυβερνησεις που φταινε

Ειναι η νοοτροπια μας

η κονομα,το βολεμα, ο ωχαδερφισμος, το ρουσφετι, τα βυσματα

η σαπιλα...

Εμεις καταντησαμε τη χωρα ετσι, ολοι μας...(...)

Εφιάλτης said...

Spy έγραψες μιλάμε, μπράβο

Martin αυτό που είπες εσύ στο blog μου ταιριάζει εδώ(και εκεί ταίριαζε), τι να πεις και τι να κάνεις.

Blog Widget by LinkWithin