17/09/2007

Συντροφισσα Λίλα-Αφιέρωμα

Όλα δείχνουν ότι η συντρόφισσα Λίλα εκλέγεται στην Α Αθηνών. Παρόλου που κι εγώ ΚΚΕ θα ψήφιζα αν ήμουν κάτω, δεν μπορώ να μην το σχολιάσω!




Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε ένα στιγμιότυπο από την προ-ΚΚΕ σταδιοδρομία της Λίλας, όταν ξαπλωμένη στην πανάκριβη πολυθρόνα της αναλογίζεται τι είναι στραβό σε αυτή την κοινωνία.Τότε ήταν που η ρωσίδα υπηρέτρια της έφερε το μήνυμα που θα της άλλαζε τη ζωή:

Ποια είσαι;

Τότε όλα πήραν καινούργιο νόημα:Η Λίλα αντιλήφθηκε το χρέος της προς τον ελληνικό λαό και τον σοσιαλισμό και, αφού αντιστάθηκε στο κάλεσμα της μητρός της στο γραφείο και στην αγκαλιά του ντελικανη Αίαντα, βγήκε στο δρόμο σαν την τρελή και κατηφόρισε προς Περισσό μεριά, φορώντας μόνο το απλό κομπινεζόν που βλέπετε

Ε ρε πλάκα που θα έχει η καινούργια Βουλή...

7 comments:

ΠΑΥΛΟΣ said...

Πολυκομματική και πολυσυλλεκτική χαχαχα

Ζούλης said...

Άσε την Λίλα ήσυχη, το κορίτσι μεροκάματο έβγαζε, τι να έκανε τη ζητιάνα ή τη πουτάνα. Πάντως έχεις πολύ δίκιο θα γελάσουμε πολύ με αυτή τη βουλή, φαντάσου τι θα ακούσουμε από Γεωργιάδη, Βορίδη,Αποστολάτο κ.α. φυντάνια τα οποία εξέλεξε το ΛΑΟΣ.

ΠΡΕΖΑ TV said...

Τωρα που την ξαναβλεπω...ηταν απιστευτη γυναικα στα νιατα της!!!

Anonymous said...

και η σαρρη το μεροκαματο της βγαζει...
θα ηταν καλα να μπει βουλη??
τα σεβη μου...

Neverlandean said...

TI;;; ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ;;; ΜΗ ΜΕ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ!!!

Marvin said...

@pavlos:Ανησυχω μονο γιατι αυτη τη φροα δεν εχει πολλους ηθοποιους και τραγουδιστες... Δηλδη αμα θελουν να ανεβασουν ενα μιουζικαλ πως θα γινει τωρα;;;;

@ζουλης: Οχι μωρε, χαβαλε κανω. Και μπραβο της που βγηκε με μηδενικη προβολη, ενω αλλοι συναδελφοι της πηραν τον πουλο (πχ Ταξιαρχος Θεοχαρης!)

@πρεζα: λες ε;

@ deggial: γιατι οχι; εμενα με ρωτησατε που θα περιμενω αλλα 4 χρονια για να δω το Εφακι να αγορευει στο εδρανο;

@never: μου φαινεται δε θα μαθουμε ποτε... Αααααααααααχχχχχχ...

oni said...

Kala to exw steilei se olo ton kosmo to link, mhn koitas pou de sxoliazw. Eixa ly8ei sta gelia. Dysoiwno mou kanei to shmeiwma. H' ba8eia endoskopiko, aytoprosdioristiko kai epanastatiko gia thn idiosygkrasia ths Lilas.

Blog Widget by LinkWithin