16/10/2007

Έρως φλογισμένος

Ειπα αποψε να επανελθω στο παλιο καλο μου χομπυ,το θαψιμο των βιντεοκλιπιων γιατι το εχω παραμελησει τελευταια και νιωθω οτι χανω την ταυτοτητα μου ο μπλογκανθρωπος.

Με τις καψουρες της Αννουλας εχουμε ασχοληθει και στο παρελθον, τοτε που μεταμορφωνε τους γκομενους σε κουασιμοδους και ρημαζε το νοικοκυριο της. Αφου λοιπον εκδικηθηκε φριχτα τον γκομενο που ολα του ηταν ψευτικα και που εριξε φως στο φιλμ της ζωης τους (δε φταιω εγω, κατι τετοιες αηδιες ελεγε), η Αννουλα μαζεψε τα κομματια της και αποφασισε να αποσυρθει σε ενα ησυχο μερος, να ηρεμησει και να συλλογιστει για τη ζωη, τον ερωτα και τη διεθνη καριερα. Αφου ειδε κι αποειδε, γιατι οπου και να πηγαινε την αναγνωριζαν λογω της διεθνους της καριερας (μην ξεχνιομαστε), αποφασισε να ταξιδεψει στο μακρυνο Γιουκαταν, τη γη των Μαγια, για να ενωθει με τη μητερα φυση. Εκει στο Γιουκαταν ομως τα εξοδα τρεχαν, και ετσι αναγκαστηκε να βρει δουλεια. Μην εχοντας πολλες επιλογες λογω της καρπαζουσας ανεργιας που πληττει την Κεντρικη Αμερικη, επιασε δουλεια σε ενα τσιρκο, να βγαζει κι αυτη λιγα λεφτουδακια να στελνει στη μικρη Σοφια, που τοτε ακομα αλλαζε δοντια. Έλα ομως που εμελλε να ερωτευτει...




Το βιντεοκλιπ ξεκιναει με ενα απο τους πιο επιτυχημενους της ρολους στο τσιρκο, την Ασωματο Κεφαλη. Μην τη βλεπετε ετσι ακινητη, μιλαει,τραγουδαει, φτυνει, καπνιζει, αμε... Στη συνεχεια βλεπουμε τον ακροβατη Φωντα, ο οποιος μας κανει επιδειξη ενα χορευτικο δικης του εμπνευσης, το επονομαζομενο "Τιναζω τα χαλια με μισος"

Το σκηνικο ειναι μια παμπαλαια Μαγιωτικη πυραμιδα οπου ο θιασος αποφασισε να ανεβασει παρασταση.Η Αννουλα ανεβαινει στην κορυφη για να χαιρετισει σεμνα τα πληθη που αλαλαζουν απ τα κατω και ο Φωντας κανει ενα θεαματικο μεταξοπουλικο τιναγμα απο πισω, μονο το ναυτικο καπελο, το τσιγαρο και ο Παπαμιχαηλ λειπουν.

Απο κατω ο Καρβελας ντυμενος γρια ιερεια του θεου Αχταντουλααπ επικλείται τα θεία, καιει κατι μαστουρωτικα και σηκωνει τα φουστανια και σκαρφαλωνει τρεχοντας να κατεβασει τους ιεροσυλους απο την πυραμιδα. Η Αννουλα ομως δεν ειναι χαζη-εχει βαλει μια φρουρα απο Μαγιοπουλα με ωραια ασπρα φουστακια να την προφυλαξουν. Ο αρχηγος τους μαλιστα ειναι μαυρισμενος με τη μεθοδο φουμαριουμ, δεν ξερω γιατι ομολογω.

Η Άννα βρισκει καταφύγιο μεσα στην πυραμιδα και τριγυρναει με τη νυχτικια αναμεσα στους φρουρους της τραγουδοντας το ποτε θα κανει ξαστερια για να τους εμψυχωσει. Απο την τρομαρα και την καταδιωξη μαλιστα ήρθε το μαλλι της και ανακατευτηκε και εγινε πιο αγριευτικο. Μας ενημερωνει στη συνεχεια οτι αυτη και καποιος αλλος παιζουν επικινδυνο παιχνιδι, αλλα δε μας λεει ποιος. Επισης λεει οτι αμα ακροβατησουν στο σχοινι θα καταγκρεμνιστουν. Αρα δεν ειναι ο Φωντας. Ποιος ειναι λοιπόν; Μα ο κυριος με τις φωτιες στο στομα. Αν σκεφτεις οτι ο ερωτας που ζουνε ειναι φωτια, ε δε θες και πολυ. Ασε που θελει να καουνε, η μαζοχα.

Το καστ συμπληρωνεται με τη Σβετλανα, το κοριτσι-λαστιχο, που στριφογυρναει την κοτσιδα ανελεητα και σεξουαλικα. Φωτια, φωτια και ο Μεταξοπουλος απο πισω να πηδαει δω και κει, ενω καπου μεσα στην πυραμιδα βλεπουμε δυο ασχετους γιαπωνεζους να παιζουν κουνγκ-φου, ξεχασμενοι προφανως απο το υπολοιπο γκρουπ και χωρις μπαταριες στη φωτογραφικη.

Η Αννουλα ξαναβγαινει στην ταρατσα για να φωναξει φωτια φωτια, ιου ιου οι πυροσβεστικες απο κατω αλλα αυτη το χαβα της. Παιρνει και κατι δραματικες ποζες, τρεμουλιαζει λιγο, καλα ενταξει θα σε παρουμε στην Επιδαυρο. Απο κατω οι σφιχτες σφιγγονται αναιτια, και οι προβολεις πεφτουν στον Φωντα, που κανει κατι μαντονικα κατευθειαν απο το Vogue βγαλμενα. Η Σβετλανα μετραει τους ποντους του καλτσον μηπως εχασε κανεναν και οι Γιαπωνεζοι το γυρισαν στο καρατε, με τη διακριτικη παρουσια του φλογοβολου γκομενου της Αννουλας παραδιπλα. Ο Φωντας ξανατιναζει τα χαλια, ενω η Αννουλα περιφερεται αναμεσα σε φωτιες, καπνους και παιδαρους που εξακολουθουν να σφιγγονται.Η γρια -Καρβελας αποξω προσπαθει να ξορκισει τον μαυρο με κατι ξεροκλαδα και αυτος ανταπαντα. Η Αννουλα βαζει τα μεγαλα μεσα, αναβει φωτια και κανει αεροπλανικα ξορκια και βασκανιες απο πανω για να καταπολεμησει τη γρια μαγισσα.Αλι ομως, αρπαζει λιγο το μεταξωτο, λαμπαδιαζει η Αννουλα και ο Φωντας απο πισω ηδονιζεται.Εκμεταλλευεται την ευκαιρια η Καρβελογρια, στριμωχνει τα Μαγιοπουλακια σε μια γωνια, ενω ο Φωντας, βλεποντας το τελος να πλησιαζει, την πεφτει στην Αννουλα, της εξομολογειται τον ερωτα του και κουναει και λιγο τον κωλο, μπας και τσιμπησει.

Το βιντεοκλιπ τελειωνει με την Ασωματο Κεφαλη να καπνιζει, αλλα και με βασικα ερωτηματα: Ποιον πηρε η Αννουλα τελικα; Τους επιασε η Καρβελογρια;

ΥΓ: Αυτο δεν ειναι ποστ, η Αννα Καρενινα ειναι... Και ειναι και συνωνοματη με τη δικια μας εδω. Τι να κανω, τα παλια βιντεοκλιπια της Αννουλας ειχαν στορυ...

16 comments:

ΠΑΥΛΟΣ said...

Παλιές καλές αγαπημένες συνήθειες χαχαχαχα

oni said...

Ennoeitai proskynw gia allh mia fora th megaleiothta tou clip-o-sxoliasmou sou! Alla skeftomai... Mhpws o Fwntas exei perissotera fonta apo thn Annoula gia die8nh kariera? :P

Anonymous said...

Για να σου λυσω τις αποριες σου θα πω τα εξης...
ο Φωντας,οπως ειναι προφανες σε μια σκηνη,παραταει την αρχι(δι)ιερια Αννα και παει στους φουσκωτους,,,μα καλα δε το ειδες?? (τι περιμενες με τετοιο λικνισμα...)
ο γρια λογικα θα εμεινε με το chocolate boy καθως αν επισης προσεχες θα εβλεπες οτι προς το τελος του βιδεο δεν ξαναεμφανιστηκαν!!!
σοβαρες λαθη....
τς τς τς...
απροσεξια...

τσούτσουρος said...

swstos... lol

Marvin said...

@pavlos: Αμ αλλαζει ο ανθρωπος;

@Oni: Merci! και οσον αφορα τον Φωντα, ναι , εχεις δικιο...Αλλωστε, τον κουναει καλυτερα...

@deggial: σαν να χεις δικιο... μα τι να πρωτοπροσεξω κι εγω, ενας ανθρωπος μονος, τοσο ψωμι ειχε το βιντεακι...

@τσουτσουρος: καλως τον!

jg said...

μ'αρέσει σαν κονσεπτ το ακεφαλο σώμα.όχι βέβαια όσο αρέσει στη βέντη το σεξ, αλλά μ'αρέσει.
πειραζεεεεειιιιι???????

jg said...

ενοουσα το ασωματο κεφαλι...ανιγουει, καταλαβες!

If...ιγένεια said...

χαχαχαχ.. Σωστός..

orestis said...

Άντε μας είχαν λείψει τα βίντεοκλιπ.

Εναλλακτική πρόταση: άν την έλουζαν με πετρέλαιο και την άναβαν στα αλήθεια στο κλείσιμο του κλιπ; Και το φωτιά θα είχαμε και την Αννούλα όχι.

Μετά βέβαια τι θα σχολίαζες δεν ξέρω, αλλά κάτι θα βρίσκαμε.

david santos said...

Congratulations you the Greek Soccer. Final The phase of the champioship of Europe 2008 already is reached. Now in front will be the European.

Anonymous said...

τι λεει ο αγγλοφωνος ισπανος απο πανω?
μηπως ειναι ασχετος στο τι λεμε?
λεω γω τωρα μηπως...

Εφιάλτης said...

Deggial είναι μέσα στο πνεύμα :p
οεο... έγραψες Marvin, φωτιά στα μπατζάκια μας...

Neverlandean said...

Αυτό το βίντεο κλιπ έπρεπε να είναι το επίσημο βίντεο κλιπ των Ολυμπιακών αγώνων 2004 γιατί συνδυάζει αρχαιοελληνικό ήθος, ελευσίνια μυστήρια και αλαβάστρινα σώματα. xD

Marvin said...

@pov: katalaba bre! :P


@if: :)

@ορεστης:Τρομερη ιδεα! να την προτεινουμε για το επομενο βιντεακι!Οσο για τα χολια, εχω τη Λια εγω, δεν ξεμενω

@Santos: Δε μας χεζεις ρε Νταλαρα

@Deggial: Ειναι παλιος γνωριμος, εχει ξαναπει παπαρες

@εφιαλτης: Πηρε φωτια ο κολος μας μη σου πω...

@νεβερ:Μηπως να το στειλω στον Κεν για τους Ολυμπιακους του Λονδινου?

τσούτσουρος said...

poia Anna Karenina oeo?? toylahiston stin periptosi soy paizei kalitera apo to trenoooo .. lolol

Marvin said...

τσουτσουρος: Εισαι σιγουρος;;;...

Blog Widget by LinkWithin