04/11/2007

Επιτελους τη σταυρωσανε...

Τις προαλλες στο μπλογκ της εριτιμου Μανταμ Σουσους εντοπισα το παρακατω βιντεακι το οποιο κυριολεκτικα με συγκλονισε! Ειναι τα μεθεορτια μιας αν οχι επιτυχημενης, σιγουρα αξιομνημονευτης προεκλογικης εκστρατειας. Και επιτελους αντιλαμβανομαστε το βαθυτερο νοημα ενος περιφημου συνθηματος, το οποιο χρησιμοποιηθηκε απο την επιδοξο βουλευτη. Αν το ηξερα δε αυτο το βαθυτερο νοημα νωριτερα, κολυμπωντας θα κατεβαινα στην Ελλαδα να την ψηφισω.




Ξεκιναμε με τα πυροτεχνηματα που θα πεφταν αν η Εφουλα εκλεγετο βουλευτης. Πηρε τον πουλο η Εφουλα, της μειναν και τα πυροτεχνηματα, ειπε να τα ριξει να κανει λιγο φαντασμαγορια. Σε ενα υπερβολικα φωτισμενο πλανο, τοσο που νομιζεις οτι την εχει καταπιει η εικονα, η Εφη ποζαρει μες στη γλαδιολα και τη γαρδενια, ετσι που σου'ρχεται να πας να της κλεισεις τα ματια, κριμα ειναι ζωντανη ακομα η κυρια. Α οχι βρε το παρεξηγησα, δεν ειναι φερετρο, ενα απλο κρεβατακι ειναι, με λιγα λελουδα για ομορφια, μια μπακατελα βιτρο απο πανω και την Εφουλα να τουρλωνει τον κωλο(Ειδατε γιατι ειναι ετσι ηλιολουστο το πλανο; Σα δεκαεφταχρονη φαινεται).

Μετα αρχιζουν οι σταυρωσεις σε δυο παραλλαγες:
-"Το κοριτσι του Μαη", σε λουλουδιασμενο σταυρο και την περικοκλαδα να αναρριχαται περιφανα στο γυμνο κορμι της Εφης, καλυπτοντας επιμελως ατημελητα τα επιμαχα σημεια και εξεχοντας με περισση χαρη απο το κεφαλι της σαν κεραια σε Ζασταβα.
-"Απ την κολαση βγαλμενη": Πιο αγριεμενες καταστασεις εδω, η Εφη με σοβαρο υφος να κοιταει αγερωχα τις φωτιες της κολασεως που τη ζωνουν και πεισματικα να αρνειται να ουρλιαξει, γιατι ξερει οτι θυσιαζεται για ιερο σκοπο, ως μια νεα Ζαν ντ'Αρκ.

Στη συνεχεια την βρισκουμε στον πατο του ενυδρειου να χαιρεταει τα ψαρια με την ανεση της βασιλισσας Ελισσαβετ πριν μπει στο Μπακιγχαμ και με χαριτωμενες Μποτιτσελικες ποζες, τοσο που ψαχνω να βρω το κοχυλι απο κατω. Πλαι στο κρεβατι η Εφη, με εα τριανταφυλλο να μισοκρυβει το βυζι και ανοιγωντας τα ματια αργα και μυστηριωδως, σε μια σκηνη κατευθειαν βγαλμενη απο τσοντο-θριλερ. ΤΟ Εφακι εξακολουθει να βολοδερνει στο σταυρο της, αλλα και να αλλαζει σεξουαλικες ποζες στο κρεβατι τις οποιες θα ζηλευε και η Ελενα Βεντη.

Καθοτι και γαμω τα λοου μπαντζετ (ενα σταυρο, ενα κρεβατι, δυο περικοκλαδες, τη Σαρρη γυμνη και εξω απ την πορτα), το βιντεοκλιπ συνεχιζει με τις ιδιες σκηνες να εναλλασσονται ξανα και ξανα. Ιδιαιτερη μνεια πρεπει να ξανακανω στη σκηνη που ειναι ξαπλωμενη στο κρεβατι και φαινονται μονο ματια και στομα ιδια ο εξωγηινος του Ροζγουελ με λιγη παραπανω βλεφαριδα, αλλα επισης και στο λουλουδι κεραια, φτιαγμενο απο αγνο παρθενο συρμα, το οποιο συχνα-πυκνα μπουδουκλωνεται στα χερια της και πεταγεται με ενα χαριτωμενο ντοιιιιιινγκ. Το βιντεακι μαλιστα εχει και art director παρακαλω, ο οποιος τη μερα που το γυριζανε ειτε ειχε ρεπο ειτε κολλησε στην κινηση και δεν προλαβε, και το γυρισανε χωρις αυτον να ξεμπερδευουνε, γιατι το Εφακι δεν ειχε αλλο χρονο, επρεπε να παει για αφισοκολληση.

Δεν θα πρεπε το Εφακι να ειναι ευχαριστημενο; Ακομα κι αν δεν την ψηφισαμε βουλευτη, τουλαχιστον τη σταυρωσε καποιος! Το ονειρο της εγινε πραγματικοτητα!

14 comments:

nikisot said...

egw to efaki to paw
krima pou de bghke
kalytera einai ta alla ta sourgela sth boulh
egw to xa pei to oneiro mou htan na akousw to gymnos mes sthn ellada sto ellhniko koinoboulio
an katebaine me megalo komma eixe more chances

If...ιγένεια said...

Τότε έλεγα σταυρώστε την στην πλατεία Συντάγματος να την ντοματοβολούμε, τώρα λέω, τόσα σούργελα που έχει η βουλή, τι? θα μας πείραζε η Σαρρή?

ΠΑΥΛΟΣ said...

Είναι αλήθεια ότι έχει προσλάβει την Δρούζα για καλλιτεχνικό μάνατζερ?

kanataki said...

τώρα που γινε της Κυρά έφης, να γίνει και το δικό μου που θέλω να γίνω εθνική παρουσιάστρια???

υγ ή μ αυτόν τον καημό θα πάω

υγ σταυρώστε την σταυρώστε την
στα χέρια σας σηκώστε ΜΕ!

gsus said...

XAXXAXAXAXAXaxXXXAXAXxaxaxXAxaa ti mati thee mou! san arkoudaki panda einai me tosh mayrila!
ayto den einai stayros, einai ena wraiotato X.
diagrapste thn.

Anonymous said...

malista...
dld gia poion leei?
gia to karatzaferh???
vre thn kyria taranidou...
nai etsi einai to pragmatiko ths onoma,...
ti travaei h dolia...autos to x apo piso pou thn exoun demenh pou to vrike???
se tsirko?
gyranei kai gyro gyro eno tis petane maxairia???
na ta paita3o ego???

a

@ marvin: ennoeitai oti exei art director...de vlepeis poso diakritika exei tholosei me fotismo thn eikona na mhn fainetai h patsavoura???
e?
?e
alla pou na 3ereis esu apo auta
xaxaxa

ta sevh mmou

Wrong Guy said...

Σκηνοθεσία πρέπει να είναι LaChapelle γιατί το σκηνικό είναι ποπ με έντονα χρώματα

Soula said...

@deggial
it's ΤαρΙνίδου dear..

Όπως λέει και η συνονόματή της if-ιγένεια τόσα σούργελα έχει η Βουλή(που το παίζουν και σοβαροί)η Σαρρή μας πείραξε;
Άντε στις επόμενες εκλογές θα κατέβει και η Βέρα Λάμπρου με το ΚΚΕ!

Anonymous said...

Την καλησπέρα μου!

Marvin said...

@ moody: Και μετα υποθτω η φυσικη συνεχεια θα ηταν να μπει η Αντυ Σαμιου και να τραγουδησει το ζητιανακι σου δε θα γινω απο αμβωνος Βουλης!

@if: ελα μου ντε...

@παυλος: μετα απο αυτο τιποτα δε θα απεκλεια...

@ τσαπερδονα: Μη μου αγχωνεσαι βρε, θα ερτθει και η σειρα σου! Ερχονται και ευρωεκλογες εξαλλου!

@ gsus: Προφανως ειναι τοσο λοου μπαντζετ που δεν ειχαν ουτε καρφια να καρφωσουν τις ταβλες σταυροειδως, οποτε τις ακουμπησανε στον τοιχο οπως οπως να τελειωνουμε

@deggial: μμμ..αυτο με τα μαχαιρια... δεν' κακο, δεν' κακο...

@wrong: κι αν δεν ειναι σιγουρα εχει εντονες επιρροες!

@soula: Εγω το εχω δηλωσει: Θελω Καλη Φερρη!

@atix: Καλως τον ατιξακο! ΧΑθηκαμε τελευταια!

Keen On Boys said...

Ω μλκ!!!
Προϋπήρχε του προεκλογικού βίντεο; ή βγήκε εκ των υστέρων λόγω του μεγάλου σουξέ που είχε το τελευταίο;

Soula said...

@marvin Απο Κάλη Φέρρη μου βρίσκεται μόνο ένα ντουετάκι με τον Γιάννη Φλωρινιώτη να σου κάνει..

@keen Απ'όσο ξέρω το τραγούδι το αμολύσανε στην κυκλοφορία μετά τις εκλογές.Στο δίσκο που κυκλοφόρησε πριν δεν υπάρχει.

Marvin said...

@ soula: Το εχω ανεβασει το βιντεακι αυτο βρε. Μηνες τωρα! Μεγαλο σουξε!

Anonymous said...

δηλαδή με αυτό τον τρόπο βρήκε να εκμεταλλευτεί την "δημοσιότητα" μετά τις εκλογές? έλεος η κακομοίρα 2 νυχτοκάματα να έβαζε budget στο βίντεο, πιο πλούσιο θα το έκαναν. τώρα πήραν ένα μισθό λουλουδούς και το γύρισαν

Blog Widget by LinkWithin