13/11/2007

...κι αλλα χρησιμα...

Τι μου κανετε; Ξερω, εχω χαθει ελαφρως, αλλα κατι οι επαγγελματικες, κατι οι κοινωνικες υποχρεωσεις, δεν προκαμω. Κι αμα δε σας γραφω σχολια μη μου παρεξηγουστε!

Εχω καιρο να ανεβασω νεο ποστακι με Αχρηστα, το ξερω, αλλα εγω για σας το κανω βρε! Περιμενω να ξεχρεωσετε τα προηγουμενα που απαραιτητως αγορασατε για να επανελθω με νεες προτασεις! Σημερα μαλιστα ειπα να ξεφυγω λιγο απο τα κουζινικα που σας φλομωσα τις αλλες φορες και να ασχοληθω λιγο με αλλα ενδιαφεροντα πραγματα. Παμε λοιπον:

1. Καταστροφεας εγγραφων (η αλλιως η κορδελιαστρα)



Ειναι αυτο το κουτακι που βαζεις μεσα τα χαρτια και αυτο κανει γρουγρουγρου και τα βγαζει απο κατω σα μακαρονια. Η απολυτη συσκευη, μας λυνει τα χερια απο το ενοχλητικο σκισιμο των εγγραφων. Μη μου πειτε παλι οτι υπερβαλλω. Λες και δεν ξερετε ποσο δυσκολο ειναι να σκισεις το γραμμα του Μπαμπη που σου λεει οτι βρηκε αλλη και να το πεταξεις στα σκουπιδια. Εξαλλου, αμα δεν το ξεμασκαλιασεις το γραμμα δεν εχει γλυκα η εκδικηση.

Το απολυτο gadget του 2005 αυτο. Το εβρισκες παντου: απο τα μεγαλα ηλεκτρονικαδικα και βιβλιοπωλεια μεχρι την κυρα- Heather στη γωνια που πουλαει τσιχλοφουσκες. Τωρα εχει περασει η μοδα και τα σκοτωνουν βεβαια, σε λιγο θα σου δινουν ενα δωρο με αγορα τυρογαριδακιων. Το συγκλονιστικο ειναι οι ποικιλια τυπων που υπηρχε και υπαρχει ακομα: κλασσικο, με χοντρη κοπη, με λεπτη κοπη, αλλο που κοβει σταυρωτα, ενα που κοβει κονφεττι (πρακτικο της αποκριες! Βαζεις το κυριακατικο Θεμα και εχεις κομφεττι για ενα χρονο!) και ενα αλλο που καταστρεφει CD, πολυ καλος τροπος να εκδικηθεις τον αδερφο σου που ακουει Ζαφειρη Μελα ολη μερα. Εμενα βεβαια οφειλω να ομολογησω οτι το αγαπημενο μου ειναι το φορητο. Καμαρωστε:


Μικρο, πρακτικο, με τη μανιβελα του, μια ομορφια. Πολυ χρησιμο για να καταστρεφετε επιτοπου τα διαφημιστικα πιτσαριας που σας αφηνουν στο παρμπριζ, αλλα και να βγαζετε το αχτι σας πανω στο εισιτηριο του σινεμα οταν η ταινια ειναι μαπα. Θα μοιαζετε λιγο σαν λατερνατζης βεβαια γρουπου-γρουπου τη μανιβελα αλλα δε βαριεσαι...

2.Τακτοποιητης κερματων



Τωρα θα μου πειτε οτι ποτε δεν αντιμετωπισατε προβλημα με τα σκορπια νομισματα μες στο σπιτι. Ε δεν μπορει. Ποσες και ποσες φορες δεν εχουμε κανει μια γυρα αραουντ και εχουμε βρει ενα καρο κερματα, που μετα καθομαστε σαν τον γερο-Λαδα και μετραμε τα γροσια? Βγαλε λοιπον το γερο-Λαδα απο μεσα σου και δωσε απαντηση στο βασανο αυτο. Ριξε ξενοιαστα τα κερματα σου στην πρακτικη αυτη συσκευη και καμαρωσε τα να γινονται μασουρια, για εσενα μονο! Ιδιατερα πρακτικο αν εισαι:

Α) Εισπραχτορας στο ΚΤΕΛ Αθηνα-Λειβαδια, οταν σου δινει η κυρα- Αγλαια ολα τα ψιλα που μαζευε στην ντιβανοκασελα τα τελευταια πεντε χρονια

β) Ζητιανος. Αμε, γιατι οχι. Δε φτανει που πρεπει να μαζευεις τα φραγκοδιφραγκα, πρεπει να σπαταλας πολυτιμο χρονο να τα βαζεις στη σειρα κιολας; Οοοοχι, παιρνεις μια τετοια συσκευη, αντικαθιστας το πατροπαραδοτο ποτηρακι και αφηνεις τα κερματα να τακτοποιηθουν μονα τους!

Για πιο funky τυπους κυκλοφορει και το παρακατω χταποδισιο. Για να κανεις τη διαφορα εξω απο τη Μητροπολη!



14 comments:

oni said...

Teleio to xtapodisio! Ksereis, 8a to bazw sto taxi pou odhgw na mou ksexwrizei tis tarifes. Ki an mou dinoun 50eyrw, groukou-groukou, eksafanizol me ton kofthra. 8a to kanw komfeti na kanw eortastikh thn atmosfaira! :P

Anonymous said...

otan les to cd tou aderfou sou pou akouei zafeiri mela...
ti ennoeis????
grrrrrrrr

jg said...

υπαρχει κερματοτακτοποιητης που να χωραει στην τσεπη? το χταποδισιο μου κανει πολυ προστυχο :P

Soula said...

Το χταποδίσιο είναι και η χαρά του ψιλικατζή και μου κάνει και κάπως πρόστυχο(όπως λέει και ο απο πάνω μου)
Θα κανει θραύση!

kanataki said...

μήπως έχετε και κανένα να ρίχνετε μέσα τη βλακεία των άλλων , και να βγαίνουν κολαριστά χαρτονομίσματα???


υγ για ιδιαίτερες περιπτώσεις θα ρίχνουμε και έμψυχο υλικό...
υγ μα με σκάνε ώρες ώρες!
υγ εγώ φταίω??? ( με παράπονο και τσαχπινιά)

Anonymous said...

απαπα άσχημο το κερματοτέτοιο άσχημοοοο

nikisot said...

axaxaxxa
nai 3ypnhse h monica mesa mou , as tyaktopoihsw ta kermata:P:P

Marvin said...

@ ονι: Γεια σου ονι τραμπαριφα, βαλε τη διπλη ταριφα!

@deggial: Εγω τπτ δεν εννοω, μηπως εχετε καμια μυγα, λεω εγω τωρα...

@pov: Ελα δεν μπορει, κατι θα βρεις εκει στα βορεια! Ψαξε στο Argos!

@σουλα: Για Kinky ψιλικατζηδες!

@τσαπερδονα: Αυτο για το εμωυχο υλικο να το κοιταξω...καλη ιδεα...

@ethan: Ε θα σου φερω το αλλο τοτε!

@moody: Ορμα!

ΠΑΥΛΟΣ said...

Το χταποδίσιο βγαίνει και μπανάνα για το καλοκαίρι?

Keen On Boys said...

Χταποδίσιο all the way
πλάκα πλάκα όμως είχα σκεφτεί κάποτε να πάρω εναν "καταστροφέα εγγράφων" δεν ξέρω γιατί (φυσικά και μου είναι παντελώς άχρηστος) αλλα πολύ θα μ'αρεσε να ακούω αυτο το χρούτσου-χρούτσου όταν θα ψιλοκόβει το χαρτί :P

Εφιάλτης said...

Εγώ δε κρατάω κέρματα πάνω μου, μόνο χοντρά χαχα :D. γεια χαρα Marvin.

Anonymous said...

Θα πάρω την κορδελιάστρα χαρτιού!

Patrick said...

Βρήκα τι δώρο θα ζητήσω από τον Σάντα,γιατί μέχρι τώρα τα έκανα στοίβες του ένα ευρώ πάνω στη ραφιέρα και αν έκανα καμιά μαλακία και έπεφταν ήθελα κανά πεντάλεπτο να τα ξανακάνω ομοιόμορφες στοίβες...Όχι,δεν είμαι τρελλός.Και για βγει το προιόν κάποιοι το έχουν ανάγκη.

Marvin said...

@παυλος: Τι να σου πω, θα το ψαξω...

@keen: μεγαλο σουξε το χταποδισιο ομως...

@εφιαλτης: ειδες που σου λεω εγω οτι ειναι αχρηστο...

@ιφ: Εφτασεεεεε

@patrick: Καλως ηρθες στο τσαρδι μου! Νομιζω οτι ο Σαντας θα σε εισακουσει!

Blog Widget by LinkWithin