28/02/2008

Άχρηστες ειδήσεις που όλοι πεθαίνουμε να μάθουμε!



-Το πολυκατάστημα Harvey Nichols κυκλοφορεί ένα νέο άρωμα για όλους εμάς που θέλουμε να ξεχωρίζουμε και δεν υπολογίζουμε τα χρήματα. Το Magnifiques Secretions λοιπόν συνδυάζει αίμα, σάλιο,ιδρώτα και...σπέρμα για να χαρίσει φρεσκάδα και ζωντάνια όλη μέρα. Κι όλα αυτά στην εξευτελιστική τιμή των 75 λιρών. Πόσοι θέλετε να σας φέρω; Προλαβαίνω να πεταχτώ πριν κατεβω! (τώρα εδώ που τα λέμε με τόσο απλά συστατικά γιατί να ξοδέψω τόσα λεφτά; Δεν το φτιάχνω μόνος μου με αγνά σπιτικά υλικά;)

-Πιστοί στην λογική ότι «η καλή αδερφή είναι η κρυφή αδερφή», το αστυνομικό σώμα δεν επέτρεψε στον επιθεωρητή Chris Dreyfus να πάρει προαγωγή γιατί ανακάλυψαν ότι στο Facebook profile του λέει ότι είναι gay, looking for whatever he can get. Να υποθέσω ότι αν ανακαλύψουν το gaydar profile του θα τον στείλουν να πουλάει τυρόπιτες στο κυλικείο του τμήματος...





-Αυτή η σιχαμένη θείτσα, η ντροπή της πολιτικής σε αυτόν τον γαλαξία, η νυφίτσα με τα ταγιέρ, η Χίλαρυ, κυκλοφόρησε στο ιντερνετ φωτογραφία του Ομπάμα να φοράει παραδοσιακή στολή της πατρίδας των γονιών του, της Σομαλίας, για να ενεργοποιήσει προφανώς τα αντανακλαστικά του μέσου ηλίθιου αμερικάνου που θα περάσει τον Ομπάμα για μουσουλμάνο. Χώνεψτο κυρά μου, όσο και αν στοχεύεις στους αμόρφωτους, θα το χάσεις το παιχνίδι, τράβα σπίτι σου να φτιαξεις καμια κολοκυθόπιτα στην Τσελσι και παράτα μας. Α ναι, η Τσέλσι μενει στο Λονδίνο (απέναντι από το Τσέλσι-τι ειρωνία), ούτε η κόρη σου δε σε άντεξε.



-Κάτι πιο arty τωρα: ο συλλέκτης Anthony D’Offay πούλησε στο αγγλικό κράτος όλη την πανάκριβη συλλογή του, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει έργα των Warhol, Hirst, Gilbert and George, στην τιμή που του κόστισε, δηλαδή 26,5 εκατομμύρια λίρες, ενώ η πραγματική αξία της συλλογής εκτιμάται περίπου στα 125 εκατομμύρια! Τα έργα θα εκτεθούν στις Tate Galleries απ’ό,τι φαίνεται, και αν σκεφτείς ότι τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν ξαναπαρουσιαστεί στο κοινό, μου ανοίγει η όρεξη!




-Και μια και μίλησα για τις Tate, η Tate Modern παρουσιάζει έκθεση με ‘εργα των Duchamp (και το διάσημο ουρητήρα του εννοείται, ο οποίος προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου), Manray και Picabia, ως αφιέρωμα στους πρωτοπόρους της μοντέρνας τέχνης. Αν και αυτού του είδους η τέχνη δεν είναι my bread and butter που λένε και οι Άγγλοι, λέω να πάω για να εχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.




-Αύριο επίσης ξεκιναέι μια μεγάλη έκθεση με έργα του Banksy σε γκαλερί στο Knightsbridge. Ελπίζω να την προλάβω όταν γυρίσω

-Η Toshiba τελικα υπεκυψε και αποσυρει το HD-DVD, κι ετσι το blu-ray κυριάρχησε. Τραβάνε τα βυζιά τους όσοι τσακίστηκαν να αγοράσουν HD-DVD players, απο τοτε μάλιστα που κυκλοφορουσαν μονο δυο-τρεις τιτλοι στην αγορα. Εγω εχω να πω καλα να παθετε παλικαρια, αφου το ξερατε οτι ένας θα επικρατησει, γιατι τρεξατε; Αντε βαλτε τα τωρα στο ντουλαπι με τα αχρηστα minidisks και zip drives σας...


Αρκετα για σημερα. Δεν εχετε παράπονο! Τα υπολοιπα απο κοντα!

Υγ: Τι καιρο έχετε; Να πάρω πλεκτά;

23 comments:

Constademon said...

Προς το παρόν λιακάδες έχουμε αλλα επειδή ο καιρός ειναι λίγο "Ο,τι του φανεί του λωλοστεφανή" εγώ θα σου 'λεγα να πάρεις και καννα γουναρικό (οικολογικό εννοείται) για ώρα ανάγκης ;ο)

jg said...

kala vgalane ta harvey arwma?? ontws einai malakia??? to 8elw omws!

hourglass said...

Η σιχαμένη θείτσα δεν έχει καμιά ελπίδα εκλογής πια, ήδη σκέφτονται στο hollywood ποιος θα υποδυθεί τον Ομπάμα σε ενδεχόμενη βιογραφία του! http://www.cosmo.gr/Cinema/USA/189463.html

xipasmenos said...

Αχχχ το καημένο μου το minidisc....το εφαγε το κατεστημένο των mp3's....
Εγω πάντως ενα μπαουλάκι με όλα τα αχρηστα gadjets το γεμίζω...

Maria Mikro Analogo said...

Επειδή έτσι όπως είναι ο καιρός εδώ πέρα, πάρε και κανένα μάλλινο... λεπτό όμως ώστε αν χτυπήσει πάλι κανένα 20άρι να μην τα δεις όλα.
P.S. Καλά, ο Anthony D’Offay έχει αγοράσει και έργα του Ron Mueck?

Marvin said...

Καλα κανενας δεν προσεξε τι ακριβως περιλαμβανει το αρωμα;;;;

mahler76 said...

συγνώμη τα συστατικά του αρώματος είναι όντως αυτά???? Αν και P.O.V of G, put the άρωμα down slowly!!!!!

Όσο για την κακομοίρα τη Χίλαρη που πίστευε πως θα την ψήφιζαν όλες οι γυναίκες επειδή είναι η ίδια γυναίκα και κυρίως επειδή ανέχθηκε το σαβουρογαμήκουλα τον άντρα της, καλά να πάθει. Άντε κούκλα μου και με το καλό και το διαζύγιο.

Equilibrium said...

Αυτά είναι νέα! όχι παίζουμε!

revqueer said...

Προσωπικά είχα παραχωρήσει πέντε κιλά σπέρματος για το Secretions.

ethanandthecity said...

αχ νιώθω πλήρης και γεμάτος από ενημέρωση (και έρωτα)
σε ευχαριστουμε μαρβινακουλινινινινινι

Patrick said...

Έλα εσύ και θα σε ζεστάνουν οι αγκαλιές μας...

Anonymous said...

Καλά τώρα είναι αληθινή η είδηση για το άρωμα? Μήπως θα βγει και τηλεοπτικό σποτάκι γι'αυτό με soundtrack το "αίμα δάκρυα και ιδρώτας" του Ρουβά? :-)
Προσωπικά λίγο αηδία θα μου προκαλούσε αυτό το πράγμα πάνω μου πάντως.
Για την έκθεση των Duchamp/Manray/Picabia έχω ακούσει τα καλύτερα. Λογικά θα είναι από τις πιο "εύπεπτες" εκθέσεις μοντέρνας τέχνης. Εγώ λέω να πάω σε κανά μήνα.

Όσο για τα πλεκτά μπορείς να σηκώσεις όλο το Uniqlo και να κάνεις πάταγο στην Αθήνα με διαφορετικό χρώμα κάθε μέρα! χεχε

Καλό ταξίδι. θα μετράω και εγώ τελικά τις μέρες μέχρι τις 14 :-)

Strahd said...

Καλά αυτό το αρωματάκι και μόνο που το σκέφτομαι μου προκαλεί αναγούλα. Φαντάσου να το έβαζα κι όλας.

Καλό ταξίδι. :)

Dr_MAD said...

Αυτό το μαγικό μπουκαλάκι "αίμα - δάκρυα - ιδρώτας" εσύ το λανσάρεις Ελλάδα και όχι ο Σάκης?

Πάρε μου μια κούτα. Κυκλοφορεί πολλή ανωμαλία, ποτέ δεν ξέρεις

(ΛΑΤΡΕΥΩ BANSKY -Ψάξε το γκράφφιτι σε τοίχο στην Ιερουσαλήμ που ένα μικρό κοριτσάκι κάνει σωματικό έλεγχο σε έναν πεζοναύτη)

nikisot said...

poly fakelwma to facebook pantws

Mirela said...

ΤΟ ΘΕΛΩ αυτο το αρωμα!!!!!
Θα με ολοκληρωσει σαν γυναίκα!

If...ιγένεια said...

Πολύ μου άρεσε!

APSOY said...

Δηλαδή τι παραπάνω έχει ο ουρητήρας από μένα και έγινε διάσημος???

άσχετο: η υποδοχή στη βάση, ... τι υποδέχεται???

Mirela said...

Ευχαριστουμε για την ενημερωση.

Καλά, αυτός ο ουρητήρας γιατί θεωρείται διάσημος???? Έχουμε και στο Καρλόβασι τέτοιους.

kanataki said...

θελω τη χεστρα


ΤΕΛΟΣ

g for george said...

Άμα είχε παραχωρήσει πέντε (5) κιλά σπέρματος ο Revqueer, υποθέτω ότι το άρωμα θα γίνει ανάρπαστο από τους φαν!!

Keen On Boys said...

Μπορούμε να μάθουμε τους δότες των συστατικών του αρώματος;
Αλλάζει η οσμή και η υφή του αρμώματος ανάλογα τον δότη; :P

Marvin said...

Η ανταποκριση σας ειναι συγκινητικη, μς τις νταμιτζανες θα το φερω το παρφουμ οταν ξαναρθω. Σχορνατε με που δεν απαντησα στον καθενα σας χωριστα αλλα ας οψεται η σκληρη ζωη του ερευνητη... Θα προσπαθησω να επανελθω!

Blog Widget by LinkWithin