10/02/2008

Αποκλειστικόν: Η Kim Wilde στο CIAO ANT1!!

Γκάνιασα για να καταφέρω να ανεβάσω αυτό το βιντεάκι στον γιουτούμπη. Εκτός του ότι έφτασα στο έσχατο σημειο εξευτελισμού και γράφτηκα στο φαν κλαμπ της Κιμ (www.kimwildetv.com), το είχα στον υπολογιστή πάνω από εφτά μήνες μέχρι να βρώ τρόπο να μετατρέψω το ηλίθιο φορμάτ με το οποίο κατέβηκε. Τέλοσπάντων, μετα από σαράντα κύματα, ιδού το ντοκουμέντο. H Κιμ με τη Ρούλα αγκαλιά να συναγωνίζονται ποια είναι πιο πλατινέ.



Τελειώνει το τραγούδι, καταφθάνει η Ρούλα, λέει θενκ γιου και γιορ γουέλκαμ μόνη της και κάνει αποφώνηση δείχνοντας την Κιμ σαν να λέει απαυτήνα εδώ. Ιδιαίτερη βάση δώστε εκεί στο τέλος, όπου παίζουν οι τίτλοι και η Κιμ περιτριγυρίζεται από αλαλάζουσες τσαούσες έχοντας ένα ύφος βγάλτε με από εδώ μέσα τη ρουφιάνα. Κάνει κάτι βαριεστημένα χορευτικούλια, κουνάει χέρια, πόδια αλλά πού, έχει μεγάλο επιτελείο το Τσάο, μέχρι να περάσουν όλοι από κάτω βράστα Χαράλαμπε. Μάλιστα κάπου μιλάει με τη Ρούλα, και κρίνοντας από το ύφος πρέπει να της λέει κάτι σαν "πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο μωρή σακαφιόρα, με έχετε και κουνιέμαι σαν ηλίθια, ανάθεμα την ώρα που δεχόμουνα να έρθω".

Πλάκα πλάκα τώρα, αν το Belindaκι ήταν η πιο ωραία γυναίκα των 80's, η Κιμ ήτανε η πιο σεξουαλικιά νομίζω. Ακόμα και τώρα που έχει γεροντομπεμπεκιάσει ελαφρώς και καλλιεργεί σέσκουλα στο ανατολικό Λονδίνο, έχει ένα κάτι, δεν μπορείς να πεις. Για του λόγου το αληθές δείτε τα παρακάτω πρόσφατα βιντεοκλίπ.

Anyplace, anywhere, anytime



H Κιμ συναντά την συνομίλικη Nena (αυτή με τα 99 κόκκινα μπαλόνια) και τραγουδάνε για να θυμηθούν τα καημένα τα νιάτα τι γρήγορα που περνούν. Άχρηστο trivia: Το βίντεο είναι γυρισμένο πίσω από την Τράπεζα της Αγγλίας, κάπου φαίνεται η διεύθυνση και το έψαξα (παθέτικ το ξέρω).

You came (2006 version)



Το Κιμακι σε re-release ενός παλιού καλού κι αγαπημένου σουξεδακίου. Το βίντεο αυτό είναι και καλά απαγορευμένο, άμα μου πείτε και γιατί θα ολοκληρωθώ σαν προσωπικότητα.

και το ορίτζιναλ βέρσιον για να κάνετε τις συγκρίσεις σας




Και για να ολοκληρώσω το μίνι αφιέρωμα εκ του προχείρου, βάζω και το αγαπημένο μου τραγούδι έβερ, το οποίο το χορέυω και με 40 πυρετό άμα λάχει, και χορεύοντας το έχω σπάσει έναν καναπέ στο Camel τον παλιό εκείνο τον καιρό, χρόνια με κυνήγαγε το αφεντικο, ευτυχώς έκλεισε πια το μαγαζί και δεν κυκλοφορώ ινκόγκνιτο στο Θησείο...


Keep me hanging on




... αλλά και το εξώφυλλο του κηπουρικού πονήματος της,γιατί η σωστή γυναίκα πρέπει να είναι πολυτάλαντη

16 comments:

ΠΑΥΛΟΣ said...

Λατρεύω Κιμ, κούκλα, ταλεντάρα!!!

Αχ τι μου θύμισες!!!

If...ιγένεια said...

Ωραιότατο το αφιερωματάκι στην Κιμ..

nikisot said...

xaxaxa ntokoumento!!!!!
a re katakahmenh kim!!!

kanataki said...

pathetic big time

ps but so so, me!!!

Strahd said...

Love Kim. Πάντως σε λίγες μέρες έρχεται και η Samantha Fox στην Αθήνα. Το κιτς σε όλο του το μεγαλείο. :P

Constademon said...

Παλιά γνωριμη κι αγαπημένη η Kim, ωραίο το mini αφιερωματάκι! Την θυμάμαι αυτή την εμφάνιση στη Ρούλα (τοτε δούλευα στο ciao ως βοηθός ενδυματολόγου aka ο μαλάκας που κουβαλάει τις κρεμάστρες) ωραιες εποχές ;ο)

Το Keep me hanging on ειναι κατα την άποψή μου το dance classic της (αν και διασκεύη). Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Μark Ronson στην πρόσφατη επιτυχία του Stop Me με τη φωνή του Daniel Merriweather χρησιμοποιεί το refrain του τραγουδιού
"Set me free, why don't you babe
Get off my life, why don't you babe
Cause you don't really love me
You just keep me hanging on"

OuOu Ou Ou ... ;o)

jg said...

gardening with children????NO, SHE DI-IN'T!!!!LOL!!

Anonymous said...

to kataferes e?
nice...
re paizoume thn idia mera me thn samantha fox!!
tha mas faei to koino!!
grrrrrr

mahler76 said...

χαχαχα τώρα τελευταία πολύ την μελετάμε οι blogers τη "μακαρίτισσα". Πάντως τώρα που μπήκα στη φάση να ξανακούσω τραγούδια της ανεβάζω τρελό κέφι.

g for george said...

Σόρρυ αλλά το κανονικό You came μου αρέσει ασυγκρίτως περισσότερο. Βασικά αν άκουγα αυτό πρώτο (την επανεκτέλεση) αμφιβάλλω αν θα μου άρεσε καθόλου.

Marvin said...

@pavlos:ολοι λατρευουμε νομιζω!

@ιφ: μερσι!

@μουντι: Και μετα αναρωτιομαστε γιατι δεν κατεβαινουν οι ξενοι στην Ελλαδα. Αμα τυος κανουν τετοια σιγα μην ξαναρθουνε

@κανατακι: με νιωθεις λοιπον!

@strahd: το ξερω κ θα το χασω γμτ. Ελπισω να εμφανιστει κι εδω συντομως

@constademon: Συμφωνω για το κλασικ κομματι της! Για να εκμεταλλευτω το παρελθον σου τωρα: ποιους αλλους ειχε φερει η Ρουλα; μονο τους Ace of Base θυμαμαι και τους Alcazar αργοτερα. Καναν αλλο; μηπως εχεις κανα ντοκουμεντο (λεω εγω τωρα...)

@pov: Oh yes she did...

@deggial: εγω σου ειπα να συνεργαστειτε αλαλ δε με ακους... ααααχ εμενα επρεπε να ειχατε μανατζερ...

@mahler: Γιατι να μην τη μελεταμε; Αφου ακομα κανουμε κεφι με το Κιμακι!

@g: Εννοειται πως το κανονικο ειναι καλυτερο! το φρεσκο το εβαλα για να γινουν οι "ημουνα νια και γερασα" συγκρισεις!

Unknown said...

δε σε πιστεύω ότι κατάφερες τελικά να το ανεβάσεις. σαν χθες θυμάμαι που το συζητούσαμε στα fridays, ακολουθεί κλαψ σνιφ λυγμ
υγ: θέλω να σχολιάσω και στα από πάνω αλλά δεν προλαβαίνω γαμώτο

Marvin said...

ομολογω περιμενα το σχολιο σου στο συγκεκριμενο! Για τα αλλα δε βαριεσαι, κι αυριο μερα ειναι!

mahler76 said...

Η Ρούλα έχει φέρει, Army of Lovers, Ricky Martin, Rondo Veneziano, και πολλούς άλλους. Άντε άρχισε το ψάξιμο.

One Big DJ said...

den sxoliazw Kim giati tin latreyw kai den eixa dei to el logw pote. Thymasai Celine Dion se Ciao ANT1? to exeis?..

Marvin said...

@mahler: ψαχνω ψαχνω!

@ dj: Ουτε που το θυμαμαι αυτο... Μπορει να το εχει η Celine σε κανα website της, παλι να γραφομαι στα φαν κλαμπ με βλεπω...

Blog Widget by LinkWithin