04/03/2008

Άμα ήμανε άντρας και ήσανε γυναίκα (The Bonnie saga: the final act)

ή αλλιώς ο ύμνος του μέσου καταπιεσμένου cross-dresser και transsexual μη σου πω

Πάντα μπροστά από την εποχή της η Μπόνη, στο τραγούδι αυτό αναλύει την εσωτερική αγωνία του Μπάμπη που θέλει να γίνει Ούρσουλα, αλλά και της Βαγγελιώς που θέλει να γίνει Νώντας. Έχοντας και η ίδια μπουχτίσει από τα τεκνά, σου λέει, πώς θα ήταν να μουν εγώ τεκνός και να χα γκομενίτσες; Έστω και για μια μέρα.Κι ετσι αποφάσισε να επιδοθεί σε μια ιδιότυπη σταυροφορία ανακάλυψης του εσωτερικού της κόσμου και των ενδόμυχων και ανομολόγητων πόθων της,των κεκαλυμμένων και υποβοσκουσών προσωπικών της φαντασιώσεων,της άρρητης και απαγορευμένης σεξουαλικής της φύσης (μπρρρ, πως μιλαω ετσι σαν τη Βικυ Μιχαλονακου;)

Το βίντεο ξεκινάει με μια μεταγενέστερη φωτό της Μπόνης, μετα απο μονομαχία της με τον Luke Skywalker, ο οποίος όπως βλέπετε την νίκησε και της πέρασε το lightsaber σουβλάκι. Μετά την αποκεφάλισε και την κρέμασε στο σαλόνι, διπλα στα σκοτωμένα ελάφια και στα πιατάκια "με αγάπη απο την Πάρο"




Την ιστορία μας περιγράφει μια βάβω φτυστή μια καθηγήτρια μου στην Πάντειο, η οποία μιλάει για τον πόλεμο στον οποίο ήταν νοσοκόμα και βοήθαγε τους τραυματίες, τότε το 1905 ενθυμούμαι που μπήκανε οι κομιτατζήδες στη Μακεδονία και τους κυνήγαγε ο Λάκης Κομνηνός. Τεσπα, προσπεράστε την και πάμε στο ψητό. Βλέπουμε λοιπόν διάφορες κιουρίες του καλού κόσμου (και τον Μουρατίδη με φούξια μαλλί) με τα toy-boys τους δεμένα με την αλυσσίδα να προσέρχονται μαζικά σε ένα κλαμπ-αντρο της ακολασίας. Η Δέσπω Διαμαντίδου μας υποδέχεται με σαρδόνια γέλια όλο υπονοούμενα και μας μπάζει σε ένα μέρος στο οποίο δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος μας (τώρα αυτό ήταν πιπεράτο;δεν το κατάλαβα...). Και ποια εμφανίζεται στο άντρο της ακολασίας; Δε θέλει και ρώτημα, καθώς ως είθισται ο Μάρτης δε λείεπι από την Σαρακοστή, η παλιά φιλενάδα μας η Μπόνη, η οποία δηλώνει πανέτοιμη για το σόου της την ώρα που διαβάζει ότι η πόλη πολιορκείται, η γαιδούρα. Σου λέει ας εμψυχώσω τους στρατιώτες μας και τους ταλαιπωρημένους πολίτες μας ως μια ξασμένη πλατινέ Βέμπο, να πω και το Βαζει ο Ντούτσε το μποά του και τη σκούφια την καλή του μ'ολα τα φτερά (τύφλα νά χει η Kylie).

Περνάμε από το έγχρωμο στο ασπρόμαυρο κομματί του κλαμπ και στο τσακ πετυχαίνουμε την εμφανιση της Μπόνης. Στον πέρα τοίχο είναι μερικοί κακομοιραίοι χορευτές, κολλημένοι στο ντουβάρι σαν κάτι ζελεδάκια που αγοράζαμε μικρά και τα πετάγαμε στους τοίχους με μανία. Και στη συνέχεια κατεβαίνει η σταρ, με αργές σεξουαλικες κινησεις του γοφου, δεξα-ζερβα, δεξα-ζερβα, σα ξεχαρβαλωμενη η μαριονετα που την παιζει αγουροξυπνημενος(για να μη θυμηθώ τους ΑγιοΒασιληδες χουλα-χουπ).Αυτα δε που βλέπετε ολούθε δεν ειναι καλώδια από τον γειτονικό πυλώνα αλλά ο ιστός της γυναίκας-αράχνης απ'τον οποίο κρέμονται τα κακόμοιρα τα αντράκια.

Πεφτουν τα πέπλα και οι κουρτίνες, τρώει τα αντράκια η μαρμάγκα και μένει μόνη η μαύρη χήρα με σακάκι που της δάνεισε η Τζόαν Κόλλινς από το βεστιάριο της Δυναστειας. Α, τι βλέπω στο βάθος; Οι ραγκοπαίχτες από το προηγούμενο βίντεο! Τους πήρε μαζί της η Μεσσαλίνα! Και κοιτάξτε με τι ύφος τσαχπινομπιρμπιλιάρικο λέει ότι θέλει να δοκιμάσει "another way"? Είχα άδικο που την έλεγα αχόρταγη;


Έξω από το κλαμπ χαλασμός κυρίου: τι βόμβες πέφτουνε, τι τραυματίες μεταφέρονται, ενώ μέσα ζουμ στο μυτερο βυζί της Μπονης που βγαζει ματι, την ώρα που οι ΙΔΙΟΙ χορευτές με τις ΙΔΙΕΣ χορογραφίες όπως στο Total eclipse κυλιούνται στις λάσπες σαν τα γουρουνια και τους παρακολουθεί με πάθος η Gwen Stephanie (Μα πόσο χρονών είναι αυτή η κοπέλα;). Και ξαφνικά με μια Ρουβική είσοδο μπουκάρει ένας εχθρός στο άντρο της ακολασίας. Αρπάζουν οι λυσσάρες τα συμβολα τους και του τα δείχνουν λες και κρατάνε το σταυρό μπροστα στον Ψινακη. Παθαίνει αυτος μια σύγχυση, ξυπνα το Alien μεσα του, κάτι αρχίζει να φουρφουρίζει, να πεταρίζει, λες να τον πείραξε το στιφαδό, α μπα, τον καταράστηκαν οι σουφραζέτες από κάτω κι άρχισε να μεταμορφώνεται. Ένα χέρι βγαίνει απο το στομα και κάτι βυζια πανε να φυτρωσουν εκει χάμω, και πάνω που παει να πει οτι θα σπασει το κεφαλι του, μπουμ σεικ σεικ σεικ δε ρουμ, πάνε μπράτσα και κοιλιακοί και ο τεκνος με μιας μεταμορφώνεται σε ξανθια Τζεσικα Ραμπιτ. Η φύση κάτω αναγαλλιάζει και χορεύει τρελα, παλεύει και η Μπονη να πανηγυρισει, συγκρατημενα όμως γιατί την εμποδίζει και το βινυλ, μην το σκίσει και τι θα πει στην Αλεξις. Μετα αρχιζουν τα σουρεαλ, καποιοι βαρανε κατι λουκανικα, μια χοντρη ντυμενη μαγειρας, ένας ανάπηρος παίζει βιολί, η γυναίκα γορίλας και η Βιργινια το κορίτσι με τα γενια, ήμαρτον πια. Η Μπόνη δε αφου τελείωσε το θεάρεστο έργο της ανέβηκε στο θρόνο της και ανελήφθη στους ουρανούς, με το ίδιο ασυναγώνιστο χορευτικό στο πιο γρήγορο, ίσως άλλαξε Ντουρασελ.

Α ακόμα μιλάει η γρια; Ψόφα!

8 comments:

Dr_MAD said...

Κάτω τα χέρια από τη Μπόνυ!

Καλό ΣΚΔ και προσοχή στο τιμόνι ;-)

oni said...

"Παθαίνει αυτος μια σύγχυση, ξυπνα το Alien μεσα του"

Pragmatika, htan poly kalh h emfanish mou ayth sto video clip ths Bonnie. Mprabo mou kai pali mprabo mou! :P

nikisot said...

OMG OMG OMG
de to eixa dei
epa8a sok kai deos mazi
epishs
den arxizei akribws opws to you give love a bad name?
omg omg omg

ΠΑΥΛΟΣ said...

i was born ready, lol
αλήθεια ζει ακόμα αυτή???
καλό σ/κ

revqueer said...

Marvin προσκυνάω.

Jimmy Rose said...

"but if you were looking for an escape, down in the Deep End, behind the walls of the Dive, it was like a footnote to paradise..."
Αυτό είναι διαφήμιση!
Πολύ ωραία η περιγραφή σου. Παραστατική και ζωντανή.
Καλημέρα.

If...ιγένεια said...

χαχαχ.. Ρισπέκτ..

Anubis said...

το έγραψες τελικά Αριανούλη!
εξαιρετικό! η γριά στην αρχή είναι η κυρία Πρίνου όταν ξυπνάει.
lol & rofl για το Μουρατίδη με φούξια μαλλί.
τα gelly dancers, είναι μάλλον εναερίτες της ΔΕΗ που κάνουν απεργία - είναι και επίκαιρο το θέμα
οι ραγκοπαίχτες και οι σαλτιμπάγκοι είναι με σύμβαση αορίστου, συνεργάτες της Μπόνυ.
εκεί έξω από το κλαμπ γίνεται ο καβγάς, μπουνιά ρίχνει μπουνιά ακούγεται, κλωτσιά δίνει μπουνιά ακούγεται.
θεά έγινε ο οχτρός, της Μεταμορφώσεως!
ο ανάπηρος νομίζω είναι ο ραγκμπίστας σε κοντινό.

τις (αντρικές ακόμα)ευλογίες μου
Anubis

Blog Widget by LinkWithin