19/03/2008

I'm holding out for a nurse...

Σε ενημερωση του revqueer, ο οποίος τις προάλλες με ρώτησε τι έχει απογίνει η μούσα μου, αυτό είναι το πιο πρόσφατο ντοκουμέντο που μπόρεσα να εξασφαλίσω (2007). Και αυτό είναι απόδειξη για το που σε καταντάνε τα τσιγάρα, το ποτά και οι πολλοί γκόμενοι.







Η αγαπημένη μας Μπόνη λοιπόν και ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει. Για το αν τραγουδάει δεν τοποθετούμαι, τα συμπεράσματα δικά σας. Και καλά η δικιά μας είναι και μιας ηλικίας, το χει χάσει. Δεν υπήρχε κανένας ιματζ μαικερ, μαεικ απ αρτιστ, σταιλιστ, αμπιγιεζ, καθαρίστρια εστω να της πει ότι θα ήταν σώφρον να μη βγει; από που να ξεκινήσω; Από την εμφάνιση; 60 χρονών είσαι κούκλα μου, μήπως να έβαζες κάτι πιο κατάλληλο για το σωματότυπό σου; ένα πλισεδάκι ίσως; Από τη μούρη; Φράπα, σαν τον κώλο του μωρού. Σαραπέντε μάστοροι κι εξήντα μαθητάδες τη δουλεύανε τη γεροντομπεμπέκα. Ή από τη φωνή, που είναι κάτι σαν διασταύρωση του Γκόλουμ και του Λορδου Βόλντεμορ; Τι τό θελες βρε Μπόνη, καλά δε σε θυμόμασταν με τα τεκνά σου;


Αυτά να βλεπουν οι μεγάλες κυρίες του ελληνικού και διεθνούς πάλκου και να αρχίζουν να αποσύρονται σιγά σιγά. Τα πι σας και σε άλλη παραλία. Άντε μπράβο.

4 comments:

Jimmy Rose said...

σαν να ακούς παράφωνο νταλικιέρη με οξεία φαρυγγίτιδα να τραγουδά...
Το βίντεο είναι για να το βλέπουν τα παιδιά και να τρώνε το φαΐ τους.
Καλησπέρα.

One Big DJ said...

pou pige i fwnara tis? ... :'(

revqueer said...

Ρε!! Ευχαριστώ!! Το είχα ανάγκη!

I Need a HerAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWW

Provato said...

ζειειειειειειειειειειειει!!!!

Blog Widget by LinkWithin