09/04/2008

Επειδή βαριέμαι να δουλέψω

Ο 26χρονος σχεδιαστής των νέων νομισμάτων της βρετανικής λίρας ποζάρει με τα δημιουργήματά του. Κοιτάξτε βρε στοργή και αγάπη στο βλέμμα. Άχουτο μωρέ! Γούτσου γούτσου!


Δεν ανοίγει με τίποτα το μάτι σήμερα, κι έχει ήδη πάει έντεκα. Ο καιρός απίστευτος και για άλλη μια φορά θέλω να ξεχυθώ στα πάρκα και να κάνω παρέα στους σκίουρους, αλλά δυστυχώς έχω δουλειά (sorry σκιουράκια). -Σας στέλνω και το mon bebe αύριο πακέτο για μια εβδομάδα, ευκαιρία για αχαλίνωτο κλάμπινγκ και φλερτινγκ (:p). Να μου το προσέχετε, ναι;-Τι άλλα νέα; Ά έκλεισα εισιτήρια για να δω τους Delerium live αλλά και για το Madama Butterfly, και επίσης θα κλείσω να δω τη Βανέσα Ρεντγκρειβ στο Εθνικο (αυτόν το διχασμό προσωπικότητας πρέπει να τον προσέξω). -Το νέο επεισόδιο του Κροατικού sitcom έχει πολύ μπλα μπλα και θα μου παρει μερες γμτ. -Σταματήστε να μου στέλνετε διαφορα στο Facebook, δε με ενδιαφερει να μάθω ούτε ποιο μπισκότο είμαι, ούτε ποιο ζαρζαβατικό, ούτε ποιος χαρακτήρας από τα friends, πιστέψτε με! (όσο για το ποιο cartoon είμαι το ξερουμε ήδη). Και sorry σε όσους σπατάλησαν τα λεφτά τους και με αγοράσανε, εγώ ώς γνωστόν σαν τσιγγάνικη ψυχή δεν ανήκω σε κανέναν. Έχε χάρη που βρίσκω κάποια άτομα από εκεί μέσα, αλλιώς θα το είχα καταργήσει προ πολλού.-Ας πει κάποιος στους τοπικούς ραδιοσταθμούς ότι δεν μπορούν να μιλάνε για music variety όταν παίζουν 12 φορές τη μέρα το Torn και 15 to Valerie.(Μου θυμίζει εποχές Village FM στην Ελλάδα που από το ακατάσχετο παίξιμο του Shut up είχα πάθει ψυχολογικό με τα μαυρομάτικα φασόλια) Αμ το ασταμάτητο airplay των R-E-S-P-E-C-T και Say a little prayer; Συγγνώμη αλλά έπηξα στην Αρίθα, πόση βασίλισσα της σόουλ να αντέξεις σε μια μέρα;-Παραλήρημα τέλος, back to work(λέμε τώρα), πολύ έξω το έριξα.

Και λίγη αγαπημένη μουσικούλα μπας και ξεκινήσει η μέρα επιτέλους:

Μια αγάπη μικρή

5 comments:

Anonymous said...

Ξύπνα υπναρά! Πρέπει να χαιρετήσεις το bebe σου... και μετά ετοιμάσου για τρελό clubbing! lol
Νομίζω ξεκίνησε πολύ δημιουργικά ή μερα σου. Αρκετά χιουμοριστικό το post.

Όσο για το "εμπεδωμένο" στο post κομμάτι, απλά να πω ότι είναι θεικό και μου θυμίζει πάρα πολλά και καλά. Ίσως το καλύτερο κομμάτι του Μ.Δέλτα.

Ξύπνα...

Nikos said...

Ωραία τα νομίσματα.

xipasmenos said...

Η δουλειά κάνει τους άντρες!

Aviator said...

Πλάκα είχε... καλημέρα!

Το κλιπάκι ποιός το έφτιαξε??

Strahd said...

Για το νέο κλιπ από την κροατική σειρά θα περιμένουμε όσο χρειαστεί. Καλημέρα :)

Blog Widget by LinkWithin