12/04/2008

London by night-Παρακμάστε μαζί μας

Παρασκευή βράδυ με τον konstantino κινησαμε για το Ghetto, στο Soho. Ο,τι και να πω για το μέρος θα είναι λίγο. Υπόγα βαμμένη με ένα διακριτικό φραουλί σε τοίχους και ταβάνια, απαγορευτική για όποιον είναι πάνω από 1,90 (να και τα καλά του να είσαι κοντός),καθρέφτες σε τοίχους και κολώνες, άσπροι δερμάτινοι και ψιλοξεφτισμένοι καναπέδες, φρέσκια electro-pop με 80's πινελιές και το πιο alternative (για να μην πω κουλό) πλήθος που έχεις δει. Κουστουμάτοι, λεσβίες της διανόησης (και τις νταλίκας), gay με ξεχειλωμένα φανελάκια μινέρβα και άλλοι με παντελόνι φουφούλα (τι πράγμα κι αυτό), str8 ζευγάρι που μάλωνε δίπλα μας, άλλο ένα που πηδιόταν στην τουαλέτα και αναγκάστικε ο Βαλκάνιος βόδυγκαρντ να σκαρφαλώσει απο το διαχωριστικό για να παρει μάτι και να τους διώξει στη συνέχεια, όλοι στον ίδιο χώρο. Και ο Darren ο Ουαλο-Ιρλανδός να μου την πέφτει απροκάλυπτα.

Το κερασάκι βέβαια ήταν το live, το οποίο δεν το ξέραμε οτι θα γίνει πριν πάμε, αλλά έδωσε ένα άλλο χρώμα στη βραδιά (πιο χρυσουλί, όπως θα δείτε).Ένα νεοϋορκέζικο γκρούπ, του οποίου το όνομα δε συγκράτησα, ταξίδεψαν τον Ατλαντικό για να να μας πούνε τρία τραγουδια. Μια ζουμπουρλούδω τραγουδιάρα, που στο τέλος πέταξε την ασημένια κάπα της και έμεινε με τα εσώρουχα, έτσι για να γουστάρουμε, βου φωνή μια μακρινή ξαδέρφη της Ζήνα με χρυσά αξεσουάρ και φτερά στο κεφάλι σαν τον Αστερίξ και ένας keyboardιστας με χρυσό βρακάκι που έκανε και κάτι χορευτικά-Ταρζανιές στο πάτωμα. Και όλοι βαμμένοι στα χρώματα του πολέμου.Αρκετά είπα όμως. Ας μιλήσουν οι φωτογραφίες.












Πλάκα πλάκα απο τα πιό κεφάτα μέρη που έχω πάει. Τόσο trashy που γινόταν cult. Νομίζω ότι ξέρω αρκετά μπλογκόπουλα που θα πέρναγαν υπέροχα χτες το βράδυ...

7 comments:

Dr_MAD said...

Κρίμα που όταν ήμουν πάνω δεν επικοινώνησα και την έβγαλα με dinners τύπου socializing. Φτου!

Marvin said...

τα καλυτερα χανεις γιατρε... νεξτ ταιμ...

nikisot said...

prepei na er8w london opwsdhpote

Nikos said...

αν ποτέ έρθω λονδίνο θέλω προσωπικό τουρ γκάιντ εσένα να με πας σε αυτά. τρελλαίνομαι για παρακμή!

Marvin said...

ante pia elate!

Marvin said...

ante pia elate!

Anonymous said...

Και ύστερα παραπονιόμουν που πήγαμε σε Boys μπάρ($$$$$)του κέντρο με τη πνευμετική μου αδερφή θεία Ντάνα,και δεν είχανε 'Αβσολουτ.Εκέί σις Αγγλετέρες τα καλλύτερα βρέ!!!!
Σε φιλώ!
Η θεία!

Blog Widget by LinkWithin