31/08/2008

Τα κεφάλια μέσα

Γύρισα και από τις διακοπές παρτ του, ώρα να μαζεύω μπογαλάκια και να παίρνω το δρόμο της επιστροφής. Μια χαρά πέρασα όμως στη μαγευτική Κόστα, απέναντι από τις Σπέτσες, α όλα κιόλα. Η μοναδική ταβέρνα μας σέρβιρε έξοχο μενού, το ίδιο κάθε μέρα, ενώ το μοναδικό μπαρ του μοναδικού ξενοδοχείου (στο οποίο και μέναμε) έμενε ανοιχτό μέχρι τις έξι(το απόγευμα) οπότε μας χάρισε απίστευτες στιγμές τρελής διασκέδασης. Τι άλλο θες;

Κατά τα άλλα όλα καλά. Αν εξαιρέσεις ότι τα εισιτήρια που αγόρασα για τη Μετζένα μάλλον δεν θα τα λάβω ποτέ γιατι τα πήραμε μέσω site-απάτης. Σκατά.

Συγχαρητήρια στον φίλο gsus, ο οποίος μετά την blogoαπαγόρευση που έφαγε πρόσφατα, καταξιώθηκε πλέον στο cult μπλογκικο στερέωμα έχοντας φάει ένα κολακευτικό flag για άσεμνο περιεχόμενο. Τι Trash και D'Alessandro μου λες εσύ, αυτά είναι μπερεκέτια. Παρακαλούνται ανήλικα και παρεξηγησιάρηδες bloggers να απέχουν, εκτός κι αν κατανοούν και επιθυμούν να συνεχίσουν.

Τρίτη πρωί πετάω. Και τετάρτη απόγευμα φεύγω για Cambridge! Παρουσιάζω την έρευνα στην οποία ΕΣΥ επώνυμε μπλόγκερ πήρες μέρος! Άντε να δούμε τι κάναμε...


Αρκετά προς το παρόν. Σας αφήνω με Σοφία Αρβανίτη και υπερσούπερ καλοκαιρινό βίνδεο μετα παιχνιδίου. Πέρνω την κάτοθι εικονιζόμενη βάρκα μου και φεύγω!

6 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Τα κεφαλια μεσα και καλο μηνα να εχουμε!!!!

mahler76 said...

καλη επιστροφή αρειανέ μου.

Wrong Guy said...

να μας πεις τα αποτελέσματα της έρευνας, για να μορφωθούμε και εμείς οι αμόρφωτοι που σε διαβάζουμε...

One Big DJ said...

κάτι έχω χάσει?λολ

Ιφιμέδεια said...

Την είδα κι εγώ την Κωλοχτύπα στο Πόρτο Χέλι. Χαου κουλ ιζ δατ??

Marvin said...

@all: Καλο χειμώνα να έχουμε!

@ιφμεδεια: Ρε ξαδέρφη, κι εγω εκεί ήμουν. Τι παιχνίδια μας παίζουν οι πλανήτες φετος;

Blog Widget by LinkWithin