24/09/2008

Σκοτώστε τον Μίκυ Μάους!


Σε τελείως διαφορετικό κλίμα το ποστ αυτο σε σχέση με το προηγούμενο, αλλά σχετίζεται στο πλαίσιο της ηλιθιότητας που συνοδεύει τον θρησκευτικό φανατισμό.

Ένας σείχης λοιπόν της Σαουδικής Αραβίας εξέδωσε οδηγία θανάτωσης του Μίκυ Μάους! Όχι αγαπητοί μου, δεν είναι μακρυνός ξάδερφος των Λύκων ούτε κουνιάδος του Μαύρου Πίτ. Απλά λέει ότι Σαρία, ο Ισλαμικός νόμος, θεωρεί τα ποντίκια διαφθορείς και καθοδηγούμενα από τον Σατανά, οπότε οι καλοί μουσουλμάνοι οφείλουν να τα θανατώσουν. Όπου κι αν τα βρίσκουν αυτά. Και ερωτώ: γιατί όχι και τη Μίνι, η οποία εκτός του ότι είναι ποντίκι είναι και γυναίκα, και μάλιστα ελαφρώς ενδεδυμένη χωρίς την απαραίτητη μπούργκα; Που έτσι λίγο να σκύψει φαίνεται το φουρό της; Δεν τα βλεπει ο Αλλάχ αυτά;

Να υποθέσω ότι η επόμενη τρομοκρατική επίθεση θα είναι στη Disneyland; Άσε που αυτό θα δημιουργήσει προηγούμενο και για άλλους ήρωες, πχ υποψιάζομαι ότι ο επόμενος στη λίστα είναι ο Τζέρυ, o Σπίντυ Γκονζάλες και άλλα συμπαθή τρωκτικά, ενώ άμα γενικευτεί αυτή η κατάσταση, βλέπω τους Ινδούς να κυνηγάν την Κλάραμπελ (επειδή είναι γελάδα), τους Εβραίους τον Πόρκυ Πιγκ (επειδή είναι γουρούνι), τους Αμερικάνους τον Μπαρμπα-Στρουμφ (επειδή είναι κομμουνιστής) και το χειρότερο, το Λιακόπουλο να κυνηγάει εμένα γιατί καταρρίπτω τη θεωρία του περι εξωγηινων! Παναΐαμ!

6 comments:

PAVLOS said...

Να σε δω να τρέχεις και από πίσω ο Λιακό και τίποτα στον κόσμο!!!

pølsemannen said...

Ασαλαμαλέικουμ αδελφέ, ο Αλλάχ είναι μεγάλος.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά εκτός από τα ποντίκια και τα γουρούνια μισεί και τα σκυλιά.

Είναι καθήκον κάθε περιτμημένου αδελφού, πέρα από το στρέφεται πέντε φορές την ημέρα προς την Μέκκα και να προσεύχεται, να θανατώνει τα μιαρά σκυλιά.

Ο Αλλάχ είναι μεγάλος.

Θάνατος δια λιθοβολισμού στον Γκούφη, τον Πλούτο και την Λάσυ.

Ο Αλλάχ είναι μεγάλος.

Και μην λησμονείτε: Η γη είναι επίπεδη και πιθανώς κουφάλα.

Ο Αλλάχ είναι μεγάλος.

Την έχει μεγάλη (την πολυφιλευσπλαχνία) και θα την δείξει στην ανθρωπότητα.

Κρέντιτζ:

Τα περί επίπεδης γης από Σαουδάραβα σεΐχη που γνωμοδότησε σχετικώς με βάση το Κοράνι. Τα περί σκυλιών είναι κοινός τόπος σε διάφορες Χαντίθ (Διηγήσεις από τη ζωή του Μωάμεθ). Τα περί κουφάλας γης από Λιακό –και άλλους στο διαδίκτυο – που μπορεί να είναι μουσουλμάνοι ή και όχι.

g for george said...

Αν δεν συμφωνήσω με τον Παύλο θα πω ψέμματα!

One Big DJ said...

λολ....έλεος πια

MAD said...

Είσαι Πόντιος??? (στο Παναϊαμ πάει)

(εκτός αν εννοεις, Μαντόναμ)

Anonymous said...

ModeschmuckEngel die Online-Schatztruhe, voller schmuck thomas sabo detailverliebter „LiebenSachen“ Neben unseren stärksten Marken PILGRIM, thomas sabo shop KONPLOTT, Desigual und NOA NOA gibt`s bei uns noch viel thomas sabo schmuck zu entdecken!Alles was das Frauenherz begehrt. thomas sabo schmuck günstig Hipp,romantisch und verspielt, edel oder glamourös, sabo charm Mode,Schmuck,Taschen,Gürtel und tolle Geschenkideen thomas sabo engelsflügel für Frauen. Immer auf der Suche nach neuen Trends, verwöhnen wir unsere Kunden mit liebevoll ausgesuchten Kleinigkeiten mit thomas sabo schmuck günstig dem gewissen haben Faktor der jedes Frauherz ein klein angebote thomas sabo wenig höher schlagen lässt. Ein Besuch bei angebote thomas sabo armbänder www.liebesache-modeschmuck.de lohnt sich jederzeit. Ganz neu eingetroffen sind die neuen Schmuck Kollektionen Herbst 2010 anhänger kette von Konplott. Miranda Konstandinidou hat sich mal wieder selbst übertroffen. Schauen Sie vorbei und gönnen Sie sich mal wieder was.

Blog Widget by LinkWithin