02/06/2009

Susan Boyle singing 25 years ago....




Απο τότε φωνάρα ήταν...



Share/Save/Bookmark

7 comments:

musicbug said...

Kalispera!
Mporei na vgike deyteri sto Britain's Got Talent, exei kataferei omws na aggiksei poly kosmo ki ayto einai megali epityxia kai to axizei! Einai yperoxi fwni!
Kalo vrady;-)

mahler76 said...

εγώ πάντως είμαι σίγουρος πως θα την στείλουν στο τρελάδικο όπως την Θώδη.

ianos said...

e...mia boltitsa tin ekane simera...pige na tsekarei an ta stromata sta krebbatia itan cocomat kai tous eipe apo bdomada na tis kratisoun ena monoklino....
alla tin ali8eia mou na tin po....tin foni tin exei...kai pisteua oti auti 8a bgei proti...

mahler76 said...

@ianos
Αλήθεια? κοίτα να δείς βουλωμένο γράμμα διαβάζω...
Όπως και να έχει αυτή η εμφάνισή της ουσιαστικά δεν πρόκειται να αλλάξει σε τίποτα το στάρ σύστεμ. Όσο και αν προβλήθηκε ως το ασχημόπαπο με την θεική φωνή την επόμενη φορά που θα γίνει κάστινγκ για κάποιο μιούζικαλ, ταινία κλπ πάλι πρώτα θα κοιτάξουν οι υπεύθυνοι το κορμί και μετά το ταλέντο. Και η καημένη κυρία Μπόιλ δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί μια σοβαρή δουλειά ανάλογη του όποιου ταλέντου της. Απλά θα ζήσει την τρέλα των καναλιών και μακάρι να είναι πιο τυχερή από την Θώδη και κάποιος να την προλάβει πριν καταλήξει μόνιμα στο τρελάδικο.

SK said...

Ωραίο εύρημα!
Το σταρ σύστεμ ασφαλώς δεν θα αλλάξει (και γιατί να αλλάξει;) αλλά η Susan Boyle μια χαρά θα τα πάει, το πιθανότερον. Ο Paul Potts άλλωστε έχει κερδίσει περί τα 5 εκατ. λίρες τα τελευταία δύο χρόνια, και πολλοί προβλέπουν ότι η Boyle θα ακολουθήσει τα χνάρια του.

mahler76 said...

@SK
σίγουρα το να κερδίσει κάποιος τόσα χρήματα (από εκεί που δεν του περισσεύουν και από πάνω) είναι σημαντικό. Όμως σημαντικότερη είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και φοβάμαι μήπως καταφέρουν και την εξευτελίσουν την γυναίκα τα κανάλια. Μακάρι να διαψευσθώ και το μέλλον να τις επιφυλάσσει μόνο καλά.

g for george said...

Πραγματικά το έχει η γυναίκα.

Ελπίζω να κάνει κάτι καλό στην μετέπειτα πορεία της.

Blog Widget by LinkWithin