05/07/2009

Lady Gaga @ G-A-Y Heaven, 4/7/09

(παράπονο δεν πρέπει να έχετε, σας κρατάω τακτικότατα ενημερωμένους για τα live στο Heaven :) )

Βραδυά του gay pride το περασμενο Σάββατο και το αφεντικό του G-A-Y αποφάσισε να φέρει την Lady Gaga ως το καταλληλότερο πρόσωπο για να τιμήσει τη γιορτή. Και είχε δίκιο. Ο κόσμος συνέρρευσε για να δει την ομολογουμένως πιο επιτυχημένη πρωτοεμφανιζόμενη της χρονιας που πέρασε. Η ουρά για την είσοδο έφτανε στη Strand από τις 11 κιόλας. Απορώ άραγε πόσοι να έμειναν έξω τελικά.

Ιδιαίτερη περίπτωση η Gaga. Αναβιώνει επιτυχημένα το glam rock/disco σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή, αλλά στην πραγματικότητα νομίζω ότι απλά κάνει την τρέλα της. Ξέρει ότι έχει ταλέντο, και μάλλον ξέρει ότι δεν είναι όμορφη, και καταφέρνει στα 22 της να ξεπεράσει πολλούς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες σε πωλήσεις και σε αναγνωρισιμότητα. Είναι εκκεντρική, αλλά δεν πάβει να είναι μια πιτσιρίκα που εκμεταλλεύεται στο έπακρο της ξαφνική επιτυχία της. Και καλά κάνει εδώ που τα λέμε.

Στην εμφάνιση τώρα. Παρ'όλο που βγήκε στις 2 και μας εκνεύρισε ελαφρώς γιατί ήμασταν σαν τις σαρδέλες εκεί μέσα, ομολογουμένως η εμφάνιση και το όλο show άξιζε και με το παραπάνω τις £13 της εισόδου, καθώς μάλιστα μας τραγούδησε όλο το άλμπουμ. Φανταχτερά κουστούμια, ζωντανό τραγούδι και κυρίως απίστευτη ενέργεια, και από την ίδια και από τους χορευτές της. Κορυφαία στιγμή ίσως η jazz/accoustic εκτέλεση του Poker Face, που ήταν μια ευχάριστη έκπληξη (για ένα δείγμα πηγαίντε εδω).

Και όπως πάντα, ιδού και μερικά βιντεάκια από τη βραδυά, (τα οποία όπως πάντα τράβηξαν άλλοι!). Tο Poker Face δεν μπόρεσα να το βρω πουθενα δυστυχώς...













ΥΓ: Αυτή τη φορά δεν είχε φιόγκο στο μαλλί γμτ...
ΥΓ2: Την άλλη βδομάδα η θα-ξεράσω-μέσα-Cascada.Εγώ θα λείπω (όχι που θα πήγαινα δηλαδή...)

Share/Save/Bookmark

7 comments:

hasapi grammata said...

so... just dance!

xipasmenos said...

den th mporw leme....................

gay super hero said...

To βρίσκω πολύ μεγάλη μαγκιά της που αν και δεν είναι "όμορφη" όπως λες, ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση και δεν έχει πάρει σβάρνα τους πλαστικούς να την κάνουν αγνώριστη. Προς το παρόν τουλάχιστον - keeping my fingers crossed :-)

'Αλλωστε δεν έχει και καμία ανάγκη εδώ που τα λέμε - είναι πολύ πιο σέξυ από πολλές "όμορφες" και το ξέρει.

g for george said...

Δεν είναι όμορφη;
Τελικά είναι πώς το βλέπει κανείς...

mahler76 said...

η Lady Ga-Ga είναι κανονική γυναίκα?

One Big DJ said...

let's have some fun this beat is sick..!

g for george said...

Οφείλεις την συνέχεια του Η προδοσία δεν γνωρίζει σύνορα. Μην νομίζεις ότι το έχω ξεχάσει. Απλώς καραδοκώ.

Blog Widget by LinkWithin