25/05/2007

Αφωνίες και παραφωνίες μέρος δεύτερον

Συνεχίζοντας το αφιέρωμα στο καλό ελληνικό τραγούδι, δεν θα μπορούσα να αφήσω έξω την πραγματικά καλλίφωνο Βέρα Λάμπρου. Και προς τέρψιν ώτων τε και οφθαλμών, σας παραθέτω το νέο της βίντεο:

Δώσε μου να πίνω τα υγρά σου






Βλέπουμε λοιπόν τη διψασμένη Βέρα να μπουκάρει σε ένα SPA PRIVE, όπως λέει και η μαρκίζα, με ύφος "καλώς τα τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα". Είναι δε τόσο διψασμένη που την πέφτει και κολοτρίβεται στον πρώτο άντρα που βρίσκει μπροστά της, ο οποίος τυχαίνει να είναι αρχαίος και πόστερ. Αφού ξαποσταίνει στον καναπέ, ξαναμπουκάρει (τέτοια τσαχπινία έχω να δω απο τότε που οι χοντροί του ΑΜΑΝ κάνανε τις γκόμενες) σε ένα δωμάτιο με κάτι άχαρους και αγύμναστους που νομίζουν ότι χορεύουν (Θα μου πεις, κι αυτή νομίζει ότι τραγουδάει, οπότε δεν τους κακολογώ). Αφού λοιπόν η Βέρα χορεύει με την προαναφερθείσα τσαχπινιά σε όλους τους χώρους του σπα, τσουπ! Νάτηνα και με ολόχρυσο μαγιό στην άκρη στο τζακούζι! Προφανώς θα γλίστραγε εκέι , γιαυτό και κρατιέται από το ταβάνι το κορίτσι. Στη συνέχεια την παρακολουθούμε να πίνει τα εν λόγω υγρά (κάποιου από τους κυρίους άραγε;) απο κολωνάτο παρακαλώ, γιατί πάνω απ'όλα ειναι σικ, ενώ το υπόλοιπο παρεάκι συνεχίζει τους πανηγυρισμούς εντός και εκτός τζακουζίου, μερικοί με γυαλία ηλίου παρακαλώ!
Στην αρχή του δεύτερου κουπλέ η Βέρα χαριεντίζεται με τρεις νεαρούς, οι οποίοι την έχουν ελαφρώς φτυσμένη, καθώς μιλάνε μεταξυ τους. Ίσως αποφασίζουν ποιος τελικά μετά το γύρισμα θα της δώσει τα υγρά του (τα χειλάκια ντε!). Μια παρατημένη μπύρα απομακρύνεται βιαστικά απο το προσκήνιο καθώς η Βέρα απολαμβάνει το πούρο της και οι χορευτές (ο θεός να τους κάνει) εμφανώς βαριούνται και κοιτάνε αλλού γι'αλλού. Το άσμα ολοκληρώνεται με τη χαρούμενη παρέα να πιτσιλιέται ανέμελα και ανελέητα κρατώντας τα προαναφερθέντα πούρο, ποτήρι και μπύρα.

Τελικά ξεδίψασε;

3 comments:

Anonymous said...

Τι λές βρε, η Βέρα Λάμπρου (όπως και η Λάμψη και το Καλημέρα Ζωή) είναι η πολιτιστική κορυφή της εποχής μας. Πώς εμείς μιλάμε για το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Διός? Έτσι και οι ιστορικοί του μέλλοντος θα μιλάνε για την Βέρα Λάμπρου. Τα παλικάρια που εμφανίζονται στο video clip έχουν μπεί στην ιστορία, έχουν γίνει αθάνατοι, και έρχεσαι εσύ ο εξωγήινος να τους κρίνεις?

(Τα μαύρα γιαλιά είναι για να μπορούν να πουν "απλά μου μοιάζει" άν τους αναγνωρίσει κανένας γνωστός τους)

oni said...

TI LES TWRA???

Kala nai kalhmera sas eimai k gw, TWRA to eida to clip prwth fora. Epishs kairo eixa na episkeftw exw xasei kai nea epeisodia. Ntroph. 8a epanel8w drimyteros. Pros to paron apolambanw thn paradeisia fwnh ths Beras. Paw stoixhma etsi tragoudane ta Xeroubeim ston Paradeiso.

P.S. Ma pou tous brhkane aytous sto clip? Mama mou!

Marvin said...

@koyan Ταπεινα μετανοιώνω για το θρασσος μου και ζητω συγγνώμη! όντως δείχνω ασέβεια προς την καλλιτεχνική δημιουργία αυτού του τόπου!

@oni που εισαι παιδι μου τοσο καιρο;

Blog Widget by LinkWithin