31/05/2007

Γκλύκα γκλύκα, γκλυκιά μου

Ουααάαχ! (<--Χασμουρητό).Άλλη μια μέρα σαν όλες τις άλλες, να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι πρέπει να στρωθώ στη δουλεία και να μη σπαταλάω το χρόνο μου διαβάζοντας τον gsus και τον ethan...Δεν τα πολυκαταφέρνω για άλλη μια φορά οπότε τι το παιδεύω... Ακόμα 11 είναι έχω ώρες... Μετά από διήμερον απουσίαν είπα να επιστρέψω στο blog μου, το οποίο έχω παραμελήσει ελαφρώς. Συνεχίζοντας λοιπόν τη σταχυολόγηση αξιόλογων βίντεο, και με κίνδυνο να χαρακτηριστώ T-rated (Τ όπως trash) σας αφιερώνω το ακόλουθο:




Στο συγκεκριμένο βιντεάκι βλέπoυμε την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Λατόγια να επεκτείνει το ρεπερτόριό της. Όπως όλοι θυμόμαστε, η συγκεκριμένη αοιδός μας περιέγραφε πέρσι πως ήθελε πίπα (και καπνό). Φέτος λοιπόν η Λατόγια ξαναχτυπά: Βάφει το μαλλί ξανθό και δηλώνει ότι θα φάει την Έφη Θώδη. Και γιατί όχι; Τσιμπάει λοιπόν ένα παραδοσιακό, η μικρή βουκώλα, βάζει και δύο ιμιτασιόν χανουμίτσες να χορεύουν λες και είναι μαστουρωμένες (μπροοος, πίσω,μπρόοος,πίσω), και η ίδια ξεσηκώνει φιγούρες από το βιντεοκλιπ της μεγάλης της αντιπάλου Έφης (το οποίο και σας παραθέτω για να κάνετε τις συγκρίσεις και μόνοι σας). Η επιτυχία είναι σίγουρη, εδώ η Θώδη έχει πάρει σβάρνα ανελέητα όλες τις γλώσσες, ζωντανές και νεκρές, και μια χαρά σουξέ κάνει.

Τέλικα δεν ξέρω τι προτιμώ:

Λατόγια: Γκλύκα γκλύκα γκλυκιά μου

ή Έφη: Πάρντον δε γουέι δατ αι στερ, δερς ναθινγκ ελς του κομπερ




4 comments:

ethanandthecity said...

σε ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου! Πως μου είχε ξεφύγει το βιντεάκι της ΛατογιαΣ (sic) δεν μπορώ να καταλάβω
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ

gsus said...

Πώς ασχήμυνε έτσι η Lil Kim!!
Και απειλεί να μας φάει τη Θώδη η παλιαράπω η ανθρωποφάγα!
Δεν μάθαμε αν κέρδισε και κανείς τα γλυκά που κληρώσανε.

Marvin said...

Σκεφτείτε όμως μια πιθανή συνεργασία των δύο σε ένα ελληνο-αγγλικό τραγούδι: πχ στο Die for you. Βάλε τη Θώδη να τραγουδάει ρεφρέν (κοζ αι γουλντ νται φορ γιου) και τη Λατόγια κουπλέ (κατησα και σκεφτηκα, και ιντα ότι μ'αγκαπας)! Εκατό χιλιάδε δίσκοι!

Anonymous said...

eistai kivdiloi...

Blog Widget by LinkWithin