26/06/2007

Συντροφία με την Σάντρα (και τις σκαλωσιές) στην Αθήνα

Μα κοιτάξτε εδώ πράγματα. Το φέραν το κορίτσι από τας μακρινάς Ευρώπας να δει λίγο Ακροπολις και να φαει λιγο μουζακα, κι αντί να το πάνε να τραγουδήσει σε ενα Φιλοπαππου, σε ενα Καλλιμάρμαρο, σε ένα Σύνταγμα στην ξεφτίλα, τη βαλανε στην πλατεία Κοραή ανάμεσα σε κάτι σκαλωσιες.










Βιντεο-μνημείο προχειρότητας και ακαλαισθησίας (όπως και τα περισσότερα σε αυτό το blog, πρέπει να το προσέξω!). Ξεκινάμε με διάφορα στοπ καρέ, με τη Sandra με τα μισοβαμμένα νύχια σε πόζες χαρούμενες, λυπημένες, ανέμελες, προβληματισμένες, βγαλμένες από τσόντα, μπροστά από το περίπτερο, αγκαλιά με τη σκαλωσιά και λοιπά. Τελειώνει το στοπ καρέ γιατί σιχτίρισε και ο μονταζιέρης, και να σου η Σαντρα με ένα ξώμπουτο και ξώπλατο να περιπλανιέται βαριεστημένα (που με φέρανε εδώ τη σταρ του Italo-disco)και να τραγουδάει In the heat of the night.Τι heat ξεheat μου λες εσυ, εγω νομίζω ότι κάνει ψοφο και το έχει δαγκώσει το κορίτσι, κοιτάξτε τουρτουρίζει. Εντωμεταξύ αυτή η φούστα στον κώλο κάτι σε κολεόπτερο μου φέρνει, λες και έχει φτερα και θα πετάξει.

Μαζεμένοι γύρω ένα κάρο περίεργοι με τις πλαστικές σακούλες (ε, κάναν τα ψώνια τους στη Βαρβάκειο, ντροπή είναι;) συγκρίνουν τιμές στα κολοκυθάκια και χαζεύουν μια ημίγυμνη ξένη να χαριεντίζεται με τις σκαλωσιές (στο'πα εγώ Μαρίκα μου είναι πρόστυχες αυτές οι ξένες). Και με μια ξαφνική κίνηση η Σάντρα προχωράει κατα πάνω τους! Ο σκηνοθέτης από πισω ωρύεται "βγείτε από το πλάνο ρε μαλάκες" και όλοι οι κακομοίρηδες οπισθοχωρούν λες και η Σαντρα ήταν άπλυτη και τους έπιασε η μπόχα.

Αφού λοιπόν τους ξεφορτώθηκαν, η Σαντρα αρχίζει να τραβολογάει τις σκαλωσιές (όπα μανταμ θα προξενήσεις ζημιά στο διατηρητέο και πως θα γίνει Starbucks μία των ημερών).Κάπου στο βάθος ξεπροβάλλει η συμπρωταγωνίστρια του βίντεο, η κυρία Ευτέρπη (γκρι ταγιερακι, κόκκινη μπλούζα, θείτσικη τσαντούλα)η οποία αψηφά τον σκηνοθέτη και διεκδικεί τα 15 λεπτά φήμης που τις αναλογούν! Από εδώ και πέρα θα τη βλέπετε σε κάθε πλάνο, προσοχή!
Η Σάντρα παίζει κρυφτούλι με τις σκαλωσιές (κούκου,τζα!) με background κυρία Ευτέρπη και ένα ματσο θαμώνες του παρακείμενου καφενείου να τη μπανίζουνε και να τους τρέχουνε τα σάλια. Μπλέκεται στις σκαλωσιές, πώς και δεν έφαγε τα μούτρα της, με την κυρία Ευτέρπη κατά πόδας και τον κιθαρίστα σκαρφαλωμένο στα ψηλά, να παρακολουθεί μη μας την πέσει ο Δράμαλης.
Η Σάντρα σαν να τα πέρνει στην κράνα με τον κόσμο που μαζεύτηκε και κινείται ελαφρώς απειλητικά προς τον κάμεραμαν, ενώ μετά πάει και κρύβεται πίσω από έναν φικο τισκαταειναυτό. Ο σκηνοθέτης το αντιλαμβάνεται κα ρίχνει τίτλους:

συντροφιά με τη "ΣΑΝΤΡΑ στην Αθήνα"

ΥΓ: Τα δέντρα τι απέγιναν τη σήμερον;

ΥΓ: Αν κάποιος έχει το Live της Kim Wilde στο Ciao της Ρούλας το θέλωωωω!

12 comments:

g for george said...

Κάτω τα χέρια από τη Σάντρα, πάραυτα! Μέγας φαν, χίερ!

Neverlandean said...

Έμπαινε κυρα Ευτέρπη! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

ethanandthecity said...

oh my GAWD!
το βίντεο είναι τόσο κακοφτιαγμένο που καταντάει αριστούργημα.
το πιο πολύ γέλιο το έχουν όλοι οι άμοιροι παρευρισκόμενοι που κοιτάνε σα χάνοι την τραγουδιάρα απο το εξωτερικό, ντυμένη σουρλουλού και με μουνί φιλοπάππου για μαλλιά. Σαν alien θα τους φάνηκε

Anonymous said...

kala
se ola ta xronia tis mikrhs mou de leo karieras os ixoliptis kai mousikos proth fora vlepo kithara na vgazei tosous ixous...
oso gia tis skalosies eisai paizos marvin...
esy vlepeis kataskevastika erga, ego vlepo synxronh texnh...
dld kalyteros einai o kyrios sto paliotero thema sou pou eixe vgalei thn tsoytsoy toy se agalma se olo to londino???
parakmiakoi typoi!!!
:P

gsus said...

XXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAAA
ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Anonymous said...

Η Σαντρα είναι θεά και το κομμάτι είναι από τα αγαπημένα μου!
Όσον αφορά πάντως το βίντεο είναι μνημειώδες. Τέτοια παραγωγή φυσικά μόνο σκηνοθέτης της ΕΡΤ θα μπορούσε να κάνει.

Marvin said...

Μην πυροβολειτε τον πιανίστα! Και εγω ειμαι φαν της ΣαντραΣ και εχω χορεψει ώρες ατελείωτες το Maria Magdalena! Απλά το βιντεάκι είναι έπιεικώς γραφικό, δε μπορούσε να μου ξεφύγει!

Anonymous said...

esy eisai grafikos pou xoreveis to maria magdalena...
parakmiake type...
kefte..
kivdile..

Anonymous said...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Anonymous said...

kala more...
ti leei o jose pano???
siga mh pame na doume kai to diko tou blog...

Marvin said...

Rodrigo, ke le poulos partos kai fatos kai koynaton ores. Poukamisados ke tisertados gamados

oni said...

LOL @ rodrigo & Sandra. Ma poia einai touth h ksexasmenh? Wraios skhno8eths ths elaxe ths kapserhs. Ektos ki an htan ena drimy kathgorw gia ta lamogia me tis skalwsies pou gemisan ton topo xwris na teleiwnoun pote na xtizoun k na gkremizoun.

Pane k ta dash twra, blepw th Sandra na rxetai k pali anamesa se nees skalwsies sta ay8aireta...

Blog Widget by LinkWithin