19/04/2008

Imagine-Armin Van Buuren




Όπως είχα γράψει και παλιότερα εντός των ημερών αναμένεται η κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ του Armin-συνθέτη και ουχί του Armin-DJ. Για την ακρίβεια το Imagine αναμένεται στις 22 Απριλίου, αλλά ο Μαρβιν σας για άλλη μια φορά εξασφάλισε και σας παρουσιάζει ολόκληρο το άλμπουμ, πριν από εσας για εσάς!

Υπάρχουν καλλιτέχνες που κολλάνε στο στυλ τους και σου βγάζουν την ψυχή, και άλλοι που με τα χρόνια εξελίσσονται. Νομίζω ότι με αυτό το άλμπουμ ο Armin αποδεικνύει ότι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Αρκετοί πειραματισμοί με επιρροές από Breakbeat έως και rock, λιγότερα επικά uplifting κομματια και επίσης υπέρβαση των κλασσικών αιθέριων φωνών που συνήθως προτιμώνται στα trance κομμάτια (πχ άκου το Going Wrong). Πιο συγκροτημένο από το "εφηβικό" "'76", λιγότερο φωνακλάδικο από το "Shivers", πιστεύω το Imagine είναι το καλύτερο δείγμα ενός καλλιτέχνη που ωριμάζει.

Ακολουθεί το πρώτο βιντεοκλίπ, αυτό του Going wrong, καθώς επίσης και ολόκληρο το άλμπουμ (το If you should Go που είχα αναφέρει ως πρώτο single δεν περιελήφθη σε αυτό το άλμπουμ, λάθος πληροφορίες, sorry!). Σε μια πρώτη ακρόαση ξεχωρίζω τα 5, 6 και 8. Απολαύστε!

(στις 25 Απρίλη εμφανίζεται στο Ministry of Sound. Κανένας ντόπιος που να θέλει να παμε;)

Armin van Buuren & DJ Shah Feat. Chris Jones - Going Wrong


Πρώτο single, το οποίο και θα ακουστεί αρκετά, θυμηθείτε με! Λατρέυω τη γέφυρα με την κιθαρίτσα. (Κάπου στο 00,30 που ο Armin μιλάει στο κινητό, με εμένα μιλάει, κανονίζουμε να βγούμε το βράδυ!)


1. Imagine




2. Going Wrong



3. Unforgivable



4.Face to face




5. Hold on to me



6. In and out of love



7. Never say



8. Rain



9. What if



10. Fine without you



11. Intricacy



Καλό υπόλοιπο σαββατοκύριακου!

3 comments:

Anonymous said...

Γιές!
Καμία σχέση με την κλασική Ολλάνδική τράνς.ωραίος..ωραίος!!!!
Και η φωτο που βαλεσ στο topic σου ειναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η

aeriko said...

Και γω να πω οτι η φωτο ειναι τελεια απο το Αμστερνταμ.

Σε βρηκα απο το blog του γκρινιαρη, ενεπνευσθην απο το nickname. Δεν ξερω ουτε εγω γιατι, αλλα ειναι το αγαπημενο μου cartoon.

Επειδη περασα για λιγο, σε κανω προς το add και θα επανελθω.

Marvin said...

kalws irthes aeriko!

Blog Widget by LinkWithin